Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία

April 16, 2024

Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία


Διαφ.

Ένας 65χρονος Γερμανός, στην Ιεράπετρα, που θεωρήθηκε ότι πέθανε από καρκίνο και έγινε κανονικά η κηδεία του, αποδείχθηκε ότι πρόκειται για δολοφονία και έγινε η εκταφή του.

Ειδικότερα, μετά την κηδεία του, εξετάζοντας οπτικό υλικό από κάμερα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε.

Ο 65χρονος Γερμανός δέχτηκε δύο χτυπήματα στο κεφάλι

Έγινε η εκταφή του και όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα, δείχνουν όντως δολοφονία, με δυο χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία δεν αποκλείεται να επέφεραν τον θάνατό του.

Όπως αναφέρει το CretaLive, ο αδικοχαμένος άνδρας διέμενε μόνιμα στα Φέρμα Ιεραπετρας και στις 7 Απριλίου εντοπίστηκε νεκρός από γείτονά του, πεσμένος μέσα στο σπίτι του. Αρχικά θεωρήθηκε ότι μάλλον πέθανε από τον καρκίνο που έπασχε και δύο ημέρες μετά, στις 9 Απριλίου έγινε η κηδεία του.

Τότε άρχισαν να φτάνουν «περίεργες» πληροφορίες στην Αστυνομία και τελικά, αφού εξέτασαν οπτικό υλικό από κάμερες, διαπιστώθηκε ότι το βράδυ που ο άνθρωπος έχασε τη ζωή του, οι κάμερες κατέγραψαν έναν άνδρα, που μπήκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στο σπίτι του Γερμανού, φορώντας κουκούλα και γάντια.

Το θύμα του άνοιξε την πόρτα σαν να τον γνώριζε καλά, ενώ τον χαιρέτησε χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο χαιρετισμό που είχαν με την παρέα του, με τους αστυνομικούς να καταλαβαίνουν ότι μάλλον πρόκειται για κάποιον γνωστό του θύματος.

Ακολούθησε η εκταφή της σωρού, όπου πραγματοποιήθηκε νεκροψία νεκροτομή, ενώ, χθες, Δευτέρα, το πρωί, συνελήφθη ο 45χρονος, ο οποίος διαμένει στην Ιεράπετρα και ήταν γνωστός του Γερμανού.

Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας Λασιθίου, αλλά πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία του Γερμανού.

Δολοφονία στα Πατήσια: Άγνωστος έστησε ενέδρα θαvάτou μέσα στο δρόμο μπροστά στα έντρομα μάτια νεαρών

Συναγερμός έχει σημάνει στα Πατήσια καθώς ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μετά από δολοφονία, ενώ ο ύποπτος προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Το φρικτό αυτό σκηνικό εκτυλίχθηκε στη μέση του δρόμου στα Πατήσια, κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα, και οδήγησε στο θάνατο ενός άνδρα και την προσπάθεια αυτοκτονίας του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr οι δύο άνδρες καβγάδισαν έντονα, όμως, ο καβγάς πήρε άγριες διαστάσεις. Τότε ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλον θανάσιμα.

Πατήσια: Νεκρός άνδρας μετά από επίθεση με μαχαίρι – Στο νοσοκομείο ο δράστης

Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε τον άνδρα, μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει .Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία, οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στο σημείο και αποκλείσαν την περιοχή ενώ ο δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Οι αστυνομικοί διερευνούν το τι συνέβη και ότι προκάλεσε την ένοπλη επίθεση, με τις πρώτες πληροφορίες να υποδεικνύουν προσωπικές διαφορές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: