Κατάφερε το απίθανο, ούρλιαζε ο Πολυχρονίδης: Παίχτης στον «Τροχό της Τύχης», βρήκε τον γρίφο όπως ποτέ ξανά

April 16, 2024

Κατάφερε το απίθανο, ούρλιαζε ο Πολυχρονίδης: Παίχτης στον «Τροχό της Τύχης», βρήκε τον γρίφο όπως ποτέ ξανά


Διαφ.

Άφωνο άφησε τον Πέτρο Πολυχρονίδη στον «Τροχό της Τύχης» το απόγευμα της Δευτέρας (15/4) ο Βασίλης, ο οποίος έλυσε τον γρίφο πριν καν ανοίξουν τα γράμματα που είχε πει.

Ο παίκτης έλυσε τον γρίφο πριν καν ανοίξουν τα γράμματα, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να μην μπορεί να κρύψει με τη σειρά του και εκείνος τον ενθουσιασμό του.

Η κατηγορία ήταν «συνώνυμα», ο παίκτης μάντεψε ποια γράμματα φανταζόταν ότι θα τον βοηθούσαν να λύσει τον γρίφο, αλλά προτού αυτά ανοίξουν ρώτησε τον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού του Star: «Να το πω πριν ανοίξουν;».

Όταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης του έδωσε το πράσινο φως, ο Βασίλης είπε τη λύση του γρίφου «Κάτοπτρο – καθρέφτης» και μόλις αυτή επιβεβαιώθηκε τόσο ο ίδιος όσο και ο παρουσιαστής δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.

«Πολύ λίγοι είναι τόσο ψύχραιμοι στον τελικό, ώστε να μπορέσουν να βρουν τη λύση πριν βρουν καν τα γράμματα όλα», σχολίασε ο παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης, δίνοντας τα συγχαρητήριά του στον Βασίλη.

Τροχός της τύχης: Η πανέξυπνη Άννα άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, έλυσε τον γρίφο πριν καν αρχίσει ο χρόνος

Μία απίστευτη παίκτρια στον “Τροχό της Τύχης” έλυσε τον γρίφο πριν καν ξεκινήσει να μετρά ο χρόνος των δέκα δευτερολέπτων.

Παρά το γεγονός ότι οι αγαπημένες της κατηγορίες είναι τα βιβλία και οι ταινίες, η Άννα, που συμμετείχε στον “Τροχό της Τύχης”, χθες, Τρίτη, κατάφερε να λύσει τον γρίφο, προτού καν ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος.

Η κατηγορία, στην οποία κλήθηκε να απαντήσει η Άννα ήταν η «οικονομία» και είχε στη διάθεσή της από τον προηγούμενο γύρο τα γράμματα «Λ», «Π», «Σ», «Τ» και «Α».

Στον γρίφο εμφανίστηκαν τα γράμματα (σ.σ. το Α, το Σ και το Τ) και έχοντας ακόμη ένα φωνήεν και τέσσερα σύμφωνα, έλυσε τον γρίφο πριν αρχίσουν να μετρούν τα 10 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, ήταν τόσο τυχερή, που τόσο το φωνήεν, όσο και τα τέσσερα σύμφωνα, ήταν στην τελική λέξη, η οποία ήταν η «Αγοραστική Δύναμη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: