Έμαθε τα τραγικά νέα για τον πατέρα του και κατέρρευσε: Σε κατάσταση-“σοκ” ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor

April 16, 2024

Έμαθε τα τραγικά νέα για τον πατέρα του και κατέρρευσε: Σε κατάσταση-“σοκ” ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor


Διαφ.

Πριν από λίγες μέρες, ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή, ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να τον διασχίσει με ιστιοπλοϊκό.

«Τελικά άλλος είναι ο αληθινός Survivor, όχι ο αδελφός μου που πήγε δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο πατέρας μου που κατάφερε και επιβίωσε στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού ενώ βούλιαζε το πλοίο του» είχε αναφέρει ο αδερφός του, Μάικ Καφετζής.

Η παραγωγή του Survivor ενημέρωσε τον Τζέιμς τι συνέβη με τον πατέρα του και μέσα από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, βλέπουμε πως δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά καθώς δεν είναι δίπλα του ατήν τη στιγμή.

«Με το που ενημερώθηκα ένιωσα πραγματικά να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που ακούω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος. Είμαι ακόμη σε σοκ, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω» ανέφερε στην κάμερα ο παίκτης του reality επιβίωσης.

Ωστόσο, κυκλοφορούν οι φήμες ότι υπάρχει πιθανότητα, ο Τζέιμς Καφετζής να επιλέξει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Τους “χρυσώνει” ο Ατζούν: Το αδιανόητο ποσό που θα παίρνουν κάθε εβδομάδα Τζέιμς Καφετζής & Σταυρούλα Χρυσαειδή

O Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή επιστρέφουν στο Survivor, με τα συμβόλαια των δυο παικτών να είναι από τα πιο υψηλά όλων των κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης.

«Το Survivor είναι το σκληρότερο παιχνίδι επιβίωσης που σε φέρνει στα όρια σου σωματικά και πνευματικά. Για αυτό πολλές φορές συμπεριφορές δεν είναι οι αναμενόμενες. Δεν θα μπορούσα να λείπω από το πλέον στρατηγικό Survivor που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Σε ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα Ατζούν» έγραψε o Τζέιμς Καφετζής στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, προαναγγέλλοντας πως θα πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, τα συμβόλαια των δυο παικτών είναι από τα πιο υψηλά όλων των κύκλων του Survivor.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό επίσημα, ωστόσο, πληροφορίες θέλουν τους δύο παίκτες να διεκδικούν και να παίρνουν 12.000 ευρώ την εβδομάδα, έκαστος.

Επίσης, στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθούν και οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες που θα ενταχθούν στις δύο ομάδες. Συνολικά τρεις παίκτες θα ενισχύσουν την κάθε ομάδα.

Πρόκειται για την Κέλλυ Αραούζου, τον Κώστα Βουγιουκλάκη, τον Ανδρέα Δερμιτζάκη και τον Θεόδωρο Τουρκογιώργο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: