Χάρης Ακριτίδης: «Εγώ δεν κάνω τίποτα, έχω την γυναίκα μου για τα πάντα,, με κάνει μπάνιο, μου φοράει βρακί»

April 16, 2024

Χάρης Ακριτίδης: «Εγώ δεν κάνω τίποτα, έχω την γυναίκα μου για τα πάντα,, με κάνει μπάνιο, μου φοράει βρακί»


Διαφ.

Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε για τη σχέση που έχει με τη σύζυγό του και παραδέχτηκε πως δεν κάνει τίποτα μόνος του, όπως ντους ή να φοράει τα εσώρουχά του.

Ο τραγουδιστής είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ότι: «Στο σχολείο με είχαν για χαζό, δεν ξέρω να γράφω, δεν ξέρω να διαβάζω, είμαι δυσλεκτικός. Στα 17 μου άνοιξα το πρώτο μου συνεργείο αυτοκινήτων. Γνώρισα τη σύζυγό μου στα 13 της κι εγώ ήμουν 16. Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 17 και 20. Η σύζυγός μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Δεν κάνω τίποτα μόνος μου, ούτε καν ντους».

Όταν τον ρώτησε ο ρεπόρτερ αν τον πλένει η σύζυγος, ο ίδιος απάντησε καταφατικά. Από τις απαντήσεις που έδωσε, παραδέχτηκε ότι σπάνια κάνει μπάνιο μόνος του και πως η γυναίκα του αναλαμβάνει τόσο να τον πλύνει, όσο και να του φοράει τα εσώρουχα.

Δείτε το βίντεο

Εξαρτημένος από τη σύζυγό ο Χάρης Ακριτίδης: Δεν κάνω τίποτα μόνος μου, η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα ρούχα

Ο Χάρης Ακριτίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τη σύζυγό του και παραδέχτηκε πως δεν κάνει τίποτα μόνος του.

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «στο σχολείο με είχαν για χαζό, δεν ξέρω να γράφω, δεν ξέρω να διαβάζω, είμαι δυσλεκτικός. Στα 17 μου άνοιξα το πρώτο μου συνεργείο αυτοκινήτων. Γνώρισα τη σύζυγό μου στα 13 της κι εγώ ήμουν 16. Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 17 και 20. Η σύζυγός μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Δεν κάνω τίποτα μόνος μου, ούτε καν ντους».
Ερωτηθείς αν τον πλένει η σύζυγος, ο Χάρης Ακριτίδης απάντησε καταφατικά και παραδέχτηκε ότι σπάνια κάνει μπάνιο μόνος του και πως η γυναίκα του αναλαμβάνει τόσο να τον πλύνει, όσο και να του φοράει τα εσώρουχα.
Σχετικά με τα παιδιά του, σημείωσε «πέρασα οκτώ χρόνια πολύ δύσκολα, ήταν ένας αγώνας μετ’ εμποδίων. Η κόρη μου χειρουργήθηκε στο στήθος, αλλά ευτυχώς είναι καλά. Ο γιος μου είχε τροχαίο ατύχημα. Ο γιος μου κόλλησε σταφυλόκοκκο και έκανε δύο χειρουργεία στην καρδιά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: