«Πιστεύω ότι αυτό είναι η Ελλάδα»: Σάλος με νέες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι, δεκάδες αντιδράσεις εναντίον της

April 16, 2024

«Πιστεύω ότι αυτό είναι η Ελλάδα»: Σάλος με νέες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι, δεκάδες αντιδράσεις εναντίον της


Διαφ.

Η Μαρίνα Σάττι σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», χθες, Δευτέρα, μίλησε για την προετοιμασία που κάνει ενόψει της φετινής Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, με το τραγούδι “Ζάρι”.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό, απάντησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, αναφορικά με το πώς παρουσιάζεται η Ελλάδα μέσα από το βίντεο κλιπ του «Ζαριού».

Για σχόλια όπως το ότι «δεν είναι η Ελλάδα η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές», η Μαρίνα Σάττι υπογράμμισε ότι «εγώ πιστεύω ότι είναι η Ελλάδα αυτή, έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε ή αλλοιώσαμε κάτι από την πραγματικότητα».

Ποιο γούρι θα έχει η Μαρίνα Σάττι στην σκηνή της Eurovision

Όσο αφορά το γούρι που θα έχει μαζί της στη σκηνή, η τραγουδίστρια επεσήμανε «είναι ένα ματάκι που μου έδωσε ο Θάνος, που κάνω μαζί του γυμναστική και μου είχε πει “το είχα πάρει για να στο δώσω πριν το Μάλμε, αλλά αισθάνομαι ότι το χρειάζεται νωρίτερα».

Για το φόρεμά της στη Eurovision, σημείωσε «δεν το έχουμε τελειώσει ακόμη, προς το παρόν έχει αυτό το μιξ και μαξ εφέ» και πρόσθεσε ότι «μακάρι να τα σπάσουμε και να πούνε όλοι αυτοί “πω πω τι κάνανε αυτοί από την Ελλάδα”. Αυτό θέλω».

Το μήνυμα της Μαρίνας Σάττι

Σε ανάρτηση που έκανε ο λογαριασμός της ΕΡΤ στο Instagram, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε «σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Σήμερα ήταν η συνέντευξη Τύπου και ήρθαν έτσι από όλες τις εκπομπές και μιλήσαμε και γνώρισαν και όλη την ομάδα και τον στιχουργό και τον τραγουδοποιό και τον παραγωγό, τους χορευτές, όλους και ήρθαν και οι eurofans και από όλα τα γκρουπς και τα clubs. Στέλνουμε πολλή αγάπη, όπως μας έχετε δώσει και εσείς και λίγος καιρός έχει μείνει. Ανυπομονώ να δείτε και το act στη σκηνή και να σας αρέσει και αυτό».

Συγκινήθηκε ολόκληρη η χώρα: Η Μαρίνα Σάττι “έσπασε” τη σιωπή της για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της έκανε το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου 2024 η Μαρίνα Σάττι.

Η τραγουδίστρια, που σε λίγο καιρό θα εκπροσωπήσει με το «Zari» την Ελλάδα στην Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, έχασε την προηγούμενη εβδομάδα τον πατέρα της, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Πριν από λίγη ώρα, η Μαρίνα Σάττι δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία κάθεται στους ώμους του πατέρα της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: