«Καταρρέει» εντελώς το Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς ο καλύτερος παίκτης – Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο

April 16, 2024

«Καταρρέει» εντελώς το Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς ο καλύτερος παίκτης – Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο


Διαφ.

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, σύμφωνα με ένα spoiler, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.

Ο Τζέιμς Καφετζής εκτός Survivor;

Φαίνεται ότι ο παίκτης βρίσκεται εκτός του ριάλιτι επιβίωσης, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του.

Στο trailer, που ήδη προβάλλεται, ο παίκτης της μπλε ομάδας παραδέχεται ότι είναι σε μεγάλο σοκ και ότι έχει καταρρεύσει συναισθηματικά, υπογραμμίζοντας ότι “δεν ξέρω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος, είμαι πολύ συναισθηματικά φορτισμένος, είμαι ακόμα σε σοκ, δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει στο συμβούλιο ότι όλα όσα έμαθε ήταν το μεγάλο του άγχος, από την πρώτη στιγμή που είχε μπει στο παιχνίδι.

Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς του επισημαίνει πως ό,τι ζητήσει, ακόμα και ψυχολογική υποστήριξη, εκείνος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει, έχοντας διαπιστώσει πως όντως είναι ακόμα σοκαρισμένος.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι, ο Τζέιμς Καφετζής μαθαίνει για τη σοβαρή περιπέτεια του πατέρα του, ο οποίος ναυάγησε στη μέση του ωκεανού, καταφέρνοντας ωστόσο, με τη βοήθεια της τύχης να σωθεί τελευταία στιγμή και θα αποχωρήσει.

Οικειοθελή αποχώρηση για Τζέιμς Καφετζή;

Όπως σημείωσε ο αδελφός του Τζέιμς Καφετζή, Μάικ «τελικά άλλος είναι ο αληθινός Survivor, όχι ο αδελφός μου, που πήγε δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο πατέρας μου, που κατάφερε και επιβίωσε στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού, ενώ βούλιαζε το πλοίο του. Ξεκίνησε από τη Ρόδο, πήγε Ιταλία, μετά Ισπανία, μετά πέρασε το Γιβραλτάρ, πήγε Κανάριους Νήσους, κατέβηκε στο Κάβο Βέρδε… Το 2016 μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό μου, περάσαμε μαζί τον Ατλαντικό. Μας πήρε 12 μέρες. Το βράδυ ενώ ταξίδευε, έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, ένας πολύ δυνατός άνεμος έσπασε το κατάρτι, έπεσε το κατάρτι κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, είχε μείνει από γεννήτρια, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν. Του σπάει λοιπόν το κατάρτι, είχε μείνει ακυβέρνητο το πλοίο, είχε μέσα ρωγμή, αλλά όπως όλα τα πλοία είχε αντλία για να μπορεί να βγάζει το νερό. Επειδή όμως αυτό δεν είχε πολύ μπαταρία και έτυχε να έχει συννεφιά δυο μέρες, ξεφόρτιζαν οι μπαταρίες και κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που είχε μέσα το πλοίο. Άρχισε να βουλιάζει χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα. Ο πατέρας μου έπεσε και χτύπησε το ισχίο του. Για να μη χτυπήσει περισσότερο ξάπλωσε τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στο πάτωμα».

Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής από το Survivor;

Τους “χρυσώνει” ο Ατζούν: Το αδιανόητο ποσό που θα παίρνουν κάθε εβδομάδα Τζέιμς Καφετζής & Σταυρούλα Χρυσαειδή

O Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή επιστρέφουν στο Survivor, με τα συμβόλαια των δυο παικτών να είναι από τα πιο υψηλά όλων των κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης.

«Το Survivor είναι το σκληρότερο παιχνίδι επιβίωσης που σε φέρνει στα όρια σου σωματικά και πνευματικά. Για αυτό πολλές φορές συμπεριφορές δεν είναι οι αναμενόμενες. Δεν θα μπορούσα να λείπω από το πλέον στρατηγικό Survivor που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Σε ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα Ατζούν» έγραψε o Τζέιμς Καφετζής στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, προαναγγέλλοντας πως θα πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, τα συμβόλαια των δυο παικτών είναι από τα πιο υψηλά όλων των κύκλων του Survivor.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό επίσημα, ωστόσο, πληροφορίες θέλουν τους δύο παίκτες να διεκδικούν και να παίρνουν 12.000 ευρώ την εβδομάδα, έκαστος.

Επίσης, στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθούν και οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες που θα ενταχθούν στις δύο ομάδες. Συνολικά τρεις παίκτες θα ενισχύσουν την κάθε ομάδα.

Πρόκειται για την Κέλλυ Αραούζου, τον Κώστα Βουγιουκλάκη, τον Ανδρέα Δερμιτζάκη και τον Θεόδωρο Τουρκογιώργο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: