Είχε στιλ από μικρός: Σπάνια φωτογραφία του 7χρονου Κωνσταντίνου Αργυρού έδειχνε πως είχε “άστρο” από τότε

April 17, 2024

Είχε στιλ από μικρός: Σπάνια φωτογραφία του 7χρονου Κωνσταντίνου Αργυρού έδειχνε πως είχε “άστρο” από τότε


Διαφ.

Με μια ανάρτηση φωτογραφίας από παλαιότερες εποχές, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποφάσισε να γιορτάσει την επιτυχία του στον μουσικό τομέα, όπως αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

«Μαζί τα καταφέραμε»

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ειδικότερα, ο αγαπητός τραγουδιστής κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στα ελληνικά charts με ένα διαμαντένιο άλμπουμ, γίνοντας έτσι ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που πετυχαίνει αυτό το κατόρθωμα. Η επιτυχία του αφορά το άλμπουμ με τίτλο «22», το οποίο περιλαμβάνει αγαπημένες επιτυχίες όπως το «Ελεύθερος», το «Αθήνα μου» και το «Παρασκευή Πρωί», μεταξύ άλλων.

Για αυτό τον λόγο, ανέβασε μια φωτογραφία από τον εαυτό του, όταν ήταν επτά ετών, καθώς και άλλες δύο φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι το άλμπουμ του πλησιάζει τις 122 εκατομμύρια ακροάσεις. Στη συνέχεια, σχολίασε: «Ο 7 χρονών εαυτός μου δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει πως ο 37 χρονών εαυτός μου σήμερα θα κατακτούσε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα!!

Και αυτό το καταφέραμε μαζί!! ????????????

Σας υπόσχομαι ένα αξέχαστο DIAMOND TOUR αυτό το καλοκαίρι»

Με μαγιό, κοιλιακούς “φέτες”, άκρως γοητευτικός: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήγε για τζακούζι & ξεσήκωσε τα πλήθη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απολαμβάνει χαλαρωτικές στιγμές τις τελευταίες ημέρες, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες του, στις οποίες ποζάρει με το μαγιό του σε ένα υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος, το απόγευμα του Σαββάτου 16/3.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στιγμές χαλάρωσης μέσα στο τζακούζι

Μακριά από τις εμφανίσεις του και τους ρυθμούς της καθημερινότητας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να ανανεώσει τις δυνάμεις του, χωρίς να δίνει πληροφορίες για το που βρισκόταν. Αναμενόμενα, οι φωτογραφίες του τραγουδιστή έλαβαν χιλιάδες likes και σχόλια, με τις γυναίκες να τον επαινούν αδιαλείπτως.

H ανάρτησή του στο Instagram

Nature is not a place to visit.It is home. Protect your home! ???? (Η φύση δεν είναι ένας τόπος για επίσκεψη. Είναι το σπίτι μας. Προστατέψτε το σπίτι σας!)

Η πρώτη του αντίδραση του Κ. Αργυρού για την επιστροφή του The Voice και τις φήμες που τον θέλουν… εκτός


Πηγή

Διαβάστε επίσης: