Γυναίκα στην Πρέβεζα έδωσε 200.000 ευρώ για να της λύσουν τα… μάγια και το μόνο που εξαφάνισαν ήταν τα λεφτά της

April 17, 2024

Γυναίκα στην Πρέβεζα έδωσε 200.000 ευρώ για να της λύσουν τα… μάγια και το μόνο που εξαφάνισαν ήταν τα λεφτά της


Διαφ.

Στην Πρέβεζα, μία γυναίκα πιστεύοντας πως οι αντιξοότητες στη ζωή της οφείλονται σε μαγικά ξόρκια που της είχαν κάνει διάφορα άτομα, έπεσε θύμα απατεώνων.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, δύο γυναίκες κατάφεραν να πείσουν τη γυναίκα αυτή ότι μπορούν να βελτιώσουν την κατάστασή της αρκεί να «λυθούν» τα μαγικά της. Χρησιμοποιώντας αυτήν την πρόφαση, κατάφεραν να αποσπάσουν από εκείνη σχεδόν 200.000 ευρώ!

γυναίκα

Σύμφωνα με αναφορές, οι δράστες κατόρθωσαν να αποσπάσουν 150.000 ευρώ σε μετρητά και περίπου 40.000 ευρώ σε κοσμήματα.

Όταν η θύμα κατάλαβε την αλήθεια και ότι είχε πέσει σε μια καλοστημένη παγίδα, αποφάσισε να αναζητήσει δικαιοσύνη και να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία.

Από το Τμήμα Ασφάλειας της Πρέβεζας εντοπίστηκαν τα στοιχεία μιας τοπικής κατοίκου έναντι της οποίας συντάχθηκε δικογραφία για κακουργηματικές πράξεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, η εν λόγω κατηγορούμενη, μαζί με άγνωστη συνεργό, παρέπεισαν τη θύμα ότι μπορούν να απαλλάξουν τη ζωή της από τα προαναφερθέντα μαγικά. Μέσω αυτής της απάτης, κατάφεραν να κλέψουν από αυτή συνολικά περίπου 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας περίπου 40.000 ευρώ την τελευταία χρονική περίοδο.

γυναίκα

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ οι έρευνες για την εντοπισμό της συνεργού συνεχίζονται.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: