Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

April 18, 2024
Θλίψη για τον Φίλιππο: Απεβίωσε σε ηλικία 46 ετών, αφήνοντας πίσω του δύο μικρά κορίτσια.

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια


Διαφ.

Συγκίνηση προκάλεσε στην Πάτρα και στην Δυτική Αχαΐα η είδηση του θανάτου του Φίλιππου Δημητρακόπουλου, ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή σε ηλικία 45 ετών, μετά από άνιση μάχη με την ανίατη ασθένεια.

Ο Φίλιππος ήταν γνωστός και στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, καθώς ήταν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής παίζοντας στον Αίαντα Ανθούπολης, τον Πανιώνιο Αχιλλέα, ενώ έκλεισε την καριέρα του στο χωριό του πατέρα του, την Άρλα.

Ο εκλιπών δούλευε στην vitex και ήταν παντρεμένος με την Ματίνα, με την οποία είχαν αποκτήσει δύο κοριτσάκια.

width=640

width=518

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της

Οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών μιας 20χρονης φοιτήτριας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, η οποία προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και εμφάνισε επιπλοκές λόγω της νόσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο tempo24, η νεαρή φοιτήτρια μεταφέρθηκε περίπου πριν από 20 ημέρες από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλευόταν, στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Αυτή η μεταφορά έγινε καθώς παρουσίασε σηπτικά έμβολα ως επιπλοκές της μηνιγγίτιδας, τα οποία προκάλεσαν γάγγραινα στο κάτω μέρος και των δύο ποδιών της.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ αποφάσισαν να προβούν σε ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών της φοιτήτριας, από το μέρος του γονάτου και κάτω, προκειμένου να αποτραπεί η επιδείνωση της επιπλοκής.

Σημειώνεται ότι η φοιτήτρια είχε καταρρεύσει το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου στον χώρο του Τμήματος Μαθηματικών, όπου φοιτά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: