Έγινε γνωστό νωρίς το πρωί: Αυτή είναι η “αντικαταστάτρια” της Μαρίας Μπεκατώρου, ξανθιά και πασίγνωστη

April 19, 2024

Έγινε γνωστό νωρίς το πρωί: Αυτή είναι η “αντικαταστάτρια” της Μαρίας Μπεκατώρου, ξανθιά και πασίγνωστη


Διαφ.

Το Still Standing θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ στις αρχές της νέας σεζόν και ήδη το κανάλι ψάχνει την αντικαταστάτρια της Μαρίας Μπεκατώρου.

Το τηλεπαιχνίδι που σταμάτησε από τον ΑΝΤ1, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου, προκειμένου να παρουσιάσει το Chaser στο MEGA, αναμένεται να επιστρέψει από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ποια προορίζεται για αντικαταστάτρια της Μαρίας Μπεκατώρου στο Still Standing

Όπως ανέφερε ο Γρηγορης Μελάς στο newsit, έχει πέσει το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, αφού το κανάλι του Φαλήρου, αλλά και η Acun Medya, που θα αναλάβει την παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού, είναι ευχαριστημένοι από τη συνεργασία με την παρουσιάστρια.

Έτσι, με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι τώρα, μετά το τέλος του “My Style Rocks” η παρουσιάστρια θα παρουσιάσει το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι.

Μικρός κροίσος το “Γεράκι” του Chase: «Κέρδισα 55.000 στο «Θησαυροφυλάκιο» & το μεγάλο ποσό στο «Still Standing»

Ο Πάνος Δημάκης, αλλιώς το «Γεράκι» στο διάσημο τηλεπαιχνίδι του mega «The Chase», μίλησε στο Reader. gr για τη συμμετοχή του στα τηλεπαιχνίδια γνώσεων και τα τρελά ποσά που έχει κερδίσει από αυτά όλα αυτά τα χρόνια.

«Από παιδί έβλεπα τηλεπαιχνίδια γνώσεων. Απαντούσα, είχα ένα ευρύ φάσμα γνώσεων γιατί από μικρός διάβαζα ό,τι έπεφτε στα χέρια μου. Όσο μεγάλωνα, άνοιγε η γκάμα μου. Όταν ήμουν 25 ας πούμε, έβλεπα μεσημεριανά, ήξερα δηλαδή και τα κουτσομπολιά. Τώρα δεν τα ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν, να σου πω την αλήθεια. Κάποια στιγμή, εκεί γύρω στα 25, αποφάσισα να αρχίσω να πηγαίνω και με την παραίνεση του πατέρα μου, που έκανε αιτήσεις για μένα από μόνος του. Πολύ συχνά μου εξηγούσε πώς παίζεται ένα καινούργιο τηλεπαιχνίδι, που πίστευε ότι θα μου αρέσει. Με το καλημέρα, κέρδισα 55.000 ευρώ στο Θησαυροφυλάκιο προ 20ετίας, στα 26 μου. Αυτά τα λεφτά δεν τα είδα ποτέ. Κλειδώθηκαν σε μια τράπεζα γιατί πήγαν για το δάνειο του σπιτιού μου. Ίσως με τη χαρά και την ανωριμότητα της νιότης να τα είχα φάει» σημείωσε αρχικά.

«Σιγά σιγά άρχισα λοιπόν να κοιτάζω τα παιχνίδια γνώσεων. Δεν πήγα ποτέ στο Deal ας πούμε, το οποίο μια χαρά παιχνίδι είναι, αλλά όχι για μένα. Πήγα συνολικά σε δέκα. Δεν κέρδισα μόνο σε δύο ή σε τρία. Δεν είχα συμμετάσχει ως παίκτης στο Chase. Στο Chase έπαιξε το Σούπερ Αγόρι στη δεύτερη σεζόν, και μάλιστα εναντίον μου. Τον κέρδισα, αλλά έκανε πολύ καλή εντύπωση στην παραγωγή, και τον είχε στο μυαλό της» είπε σε άλλο σημείο.

«Έξι μήνες πριν βγει στον αέρα το Chase, με πήραν από την παραγωγή και μου εξήγησαν το κόνσεπτ. Μου είπαν πως αν ενδιαφέρομαι για τη θέση του chaser, θα περάσω κι εγώ από τη διαδικασία που περνάνε όλοι. Μου έκαναν ένα τεστ γνώσεων, και επειδή πήγα πολύ καλά και ίσως τους άρεσε το φιζίκ μου, προχωρήσαμε. Είδαν 100 άτομα απ’ όσο ξέρω, για τη θέση του chaser. Με θυμόντουσαν από το Still Standing, είμαι ο ένας από τους δύο που κέρδισαν ποτέ το μεγάλο ποσό. Η Μαρία (σ.σ. Μπεκατώρου) με θυμήθηκε αφ’ ότου είχα μπει στους πρώτους 50. Φαντάσου ότι απάντησα γύρω στις 800 ερωτήσεις, σε τρία διαφορετικά sessions μέσα σε ένα τρίμηνο, και μου πήραν συνέντευξη επτά άτομα. Νομίζω ότι αυτή είναι μια απάντηση στον κόσμο για το αν ξέρουμε τις ερωτήσεις από πριν. Είναι η κλασική ελληνική καχυποψία ότι όλα είναι κομπίνα, ότι όλοι είναι λαμόγια. Ήμουν σε μια σύναξη τις προάλλες και μου λέει κάποιος, εντάξει, ξέρω ότι ξέρεις πολλά, αλλά καμιά φορά κοιτάτε κάτω ή πάνω. Μήπως έχετε κάποιο μόνιτορ; Αν είχαμε κάποιο μόνιτορ, δεν θα βρισκόταν ένας από τους παίκτες που ειδικά έχουν χάσει, να κάνει μια καταγγελία; Ακόμα κι ανώνυμη. Δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο παγκοσμίως. Δεν παίζουμε Chase μόνο στην Ελλάδα.Κάποιες μέρες έχεις μια απίστευτη οξύνοια που το μυαλό σου τρέχει με τρομερές ταχύτητες, και κάποιες άλλες κολλάει και δεν μπορείς να απαντήσεις ακόμα και σε εύκολες ερωτήσεις».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: