«Τρέμουν» 20 Έλληνες Infuencers: Έκτακτος πανευρωπαϊκός έλεγχος παραπλάνησης – «Γιατί παραπλανούμε;», λέει η Τούνη

April 19, 2024

«Τρέμουν» 20 Έλληνες Infuencers: Έκτακτος πανευρωπαϊκός έλεγχος παραπλάνησης – «Γιατί παραπλανούμε;», λέει η Τούνη


Διαφ.

Πρόσφατα, η κάμερα της εκπομπής Happy Day απαθανάτισε την Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, και το στιγμιότυπο προκάλεσε αίσθηση, ιδιαίτερα με την ερώτηση που τέθηκε από τον ρεπόρτερ.

Η ερώτηση αφορούσε τον πρόσφατο πανευρωπαϊκό έλεγχο για παραπλάνηση από influencers, ένα θέμα που φαίνεται πως θα απασχολήσει και 20 Έλληνες influencers σχετικά με τις εμπορικές τους δραστηριότητες στα social media.Η Ιωάννα, γνωστή για την ενεργή της παρουσία στα διαδικτυακά μέσα, φάνηκε ξαφνιασμένη με την ερώτηση, η οποία αποκάλυψε την άγνοια της περί του θέματος.

Ιωάννα Τούνη: Τα όσα ανέφερε

Η Ιωάννα Τούνη όταν άκουσε περί παραπλάνησης των inluencer είπε: «Παραπλάνηση γιατί; Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς; Παραπλανούμε για ποιον λόγο;»

Και συνέχισε λέγοντας: «Οι εμπορικές δραστηριότητες τιμολογούνται, φορολογούνται, δεν καταλαβαίνω τώρα το κομμάτι της παραπλάνησης, αλλά με πιάνεις και αδιάβαστη, δεν ενημερώθηκα για όλο αυτό, δεν ξέρω»!

Όταν ρωτήθηκε αν θα έχει guest ρόλο στο νέο ριάλιτι του Open, TV Queen, ανέφερε: «Υπήρξε κάποια πρόταση, δεν ξέρω παιδιά, ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος με το μωρό, θα δούμε»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

700€ παπούτσια, 3000€ τσάντα: Η Ιωάννα Τούνη πήγε “λουσάτη” σε εγκαίνια, όμως κάποιος άλλος έκλεψε την παράσταση

Σε χαλαρή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης Street Love του Ιωάννη Sake Καραμπέτσου, στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Κολωνάκι.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης, υποδέχτηκε το κοινό και ξενάγησε τους επισκέπτες, δίνοντας μια γεύση από τον πολύχρωμο κόσμο του. Τα πρωτότυπα έργα του, ζωγραφικής, αλλά και γλυπτά και κολάζ, είναι φτιαγμένα με υλικά όπως τσιμέντο, ρητίνες, ξύλο, spray, neon, μαρκαδόρους, δεμένα σε πολυδύναμες συνθέσεις με τον δικό του εντελώς προσωπικό, μοναδικό χαρακτήρα.

Στο πλευρό του Sake, στάθηκε η οικογένεια των γκαλεριστών, ο Βαγγέλης και ο Γρηγόρης Καπόπουλος, η Μαρίνα και η Νίκη Καποπούλου. Παρόντες ήταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη και τον γιο τους, Πάρη.

Για την εμφάνισή της, η Ιωάννα Τούνη επέλεξε leather like σακάκι με μίνι φούστα, λεπτό καλσόν σε μαύρο χρώμα και slingbalck γόβες σε ουδέτερους τόνους με logos. Οι γόβες έχουν την υπογραφή του οίκου Gucci αξίας 730 ευρώ περίπου.

Η Ιωάννα Τούνη ολοκλήρωσε το look με εντυπωσιακή καπιτονέ τσάντα Saint Laurent αξίας 2.950 ευρώ περίπου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: