Μαθεύτηκε ο λόγος: Γι’αυτό αποχώρησε άρον-άρον ο Αλέξης Παππάς από το Survivor – “Ζαλίζει” η αμοιβή του

April 23, 2024

Μαθεύτηκε ο λόγος: Γι’αυτό αποχώρησε άρον-άρον ο Αλέξης Παππάς από το Survivor – “Ζαλίζει” η αμοιβή του


Διαφ.

Παρελθόν από το Survivor 2024 αποτελεί ο Αλέξης Παππάς, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τον λόγο της αποχώρησής του.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Κυριακής (21/04) αποκάλυψε στους παίκτες πως ο Αλέξης Παππάς αποχωρεί για οικογενειακούς λόγους.

«Πριν προχωρήσουμε, έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση η οποία επηρεάζει και τις δυο ομάδες. Κυρίως όμως την κόκκινη ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς.

Ο παίκτης, λοιπόν, ο οποίος δεν είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, με τους παίκτες του Survivor να αιφνιδιάζονται στο άκουσμα της ανακοίνωσής του. Μάλιστα. Πάμε παρακάτω. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος αποχώρησης του Αλέξη Παππά όμως;

Survivor 2024 spoiler 22/04: Γι’ αυτό αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος; Πιστεύετε στις συμπτώσεις; Οχι; Δεν έχετε κι άδικο. Όλως τυχαίως μόλις έφυγε ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε και ο Αλέξης Παππάς. Καθόλου τυχαίο.

Είναι γνωστό εδώ και μήνες πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί πόνταρε πολλά στη κόντρα του Αλέξη Παππά και του Τζέιμς Καφετζή από την προηγούμενη συνύπαρξή του στο Survivor. Έτσι είχαν συμφωνήσει να μείνουν μέσα ίσο χρονικό διάστημα. Μπορεί ο Τζέιμς να μπήκε πιο μετά στο παιχνίδι, αλλά ήταν για λόγους υγείας, οπότε η συμφωνία δεν άλλαξε.

Μόλις ο Αλέξης Παππάς έμαθε για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή αποκάλυψε στην παραγωγή πως θα φύγει κι αυτός, αφού τώρα μπορούσε να το κάνει χωρίς κυρώσεις. Φυσικά αν ήθελε μπορούσε να παραμείνει αλλά είχε μια ευκαιρία στα χέρια του που δεν την άφησε να περάσει. Άλλωστε γνώριζε και ο ίδιος ότι αγωνιστικά δεν θα μπορούσε να φτάσει και πολύ μακριά. Έτσι πήρε την απόφαση να σφαγγίσει την συμφωνία που είχε με την παραγωγή. Κι έτσι κι έγινε…

Survivor: Με τόσα χρήματα αποχώρησε από το reality επιβίωσης ο Αλέξης Παππάς

Survivor: Το απίστευτο ποσό με το οποίο αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Παππάς παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για 15 εβδομάδες, με τον ηθοποιό να αποχωρεί από το παιχνίδι κατά πολλές χιλιάδες ευρώ πλουσιότερος.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς λάμβανε 9.000 ευρώ ανά εβδομάδα παραμονής του στο reality επιβίωσης, και αποχώρησε έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 135.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να είναι παρέα με τον Σάββα Γκέντσογλου -ο οποίος σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν επίσης αποχωρεί οικειοθελώς στα επόμενα επεισόδια, στους πιο ακριβοπληρωμένους του παιχνιδιού μέχρι στιγμής.

Αυτά είναι τα ποσά που έχουν λάβει οι παίκτες του Survivor που αποχώρησαν

Αλέξης Παππάς 135.000

Σάββας Γκέντσογλου 135.000

Τζέιμς Καφετζής 110.000

Μαρία Αντωνά 45.000

Όλγα Πηλιάκη 35.000

Νίκος Γκάνος 35.000

Άιρα Αντομαϊτίτε 13.000

Ιωάννα Τζαβέλα 13.000

Κρίστη Καθαργιά 12.000

Χρήστος Βολικάκης 12.000

Μαριλίνα Βακονδίου 10.000

Ζωή Ασουμανάκη 6.000

Ρομπ Τζέημς 5.000

Ευγενία Μπόρλα 5.000

Παύλος Παπαδόπουλος 4.000

Νίκος Ρικουνάκης 4.000

Έλενα Αμανατίδου 3.000

Σωτήρης Λαμάι 2.000

Ανδριάνα Καγιά 1.000

“Εγώ ξέρω γιατί έφυγε”: Αποχώρησε ξαφνικά ο Αλέξης Παππάς από το Survivor, ανακοίνωση “βόμβα” από τον Λιανό

Την Κυριακή το βράδυ της 21ης Απριλίου, σε μία αποκαλυπτική στιγμή του ριάλιτι αντοχής “Survivor”, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έκανε μια σημαντική ανακοίνωση προς τους παίκτες και τους τηλεθεατές. Έκπληκτος τόσο το κοινό όσο και οι συμπαίκτες του, άκουσαν τον Λιανό να ανακοινώνει ότι ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Η αποχώρηση του Παππά ήρθε ως έκπληξη καθώς δεν προηγήθηκαν συμβάντα που να εξηγούν την απόφασή του αυτή, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για τα ακριβή κίνητρα πίσω από την αποφασιστική του κίνηση να εγκαταλείψει τον αγώνα για την νίκη. Ο Γιώργος Λιανός, συνεχίζοντας, ευχήθηκε καλή τύχη στον Παππά για το μέλλον και τόνισε την αξία της ψυχικής αντοχής που απαιτείται σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Γιώργος Λιανός: Τα όσα ανέφερε

«Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση που επηρεάζει και τις δύο ομάδες και κυρίως την Κόκκινη ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, είχαμε ακόμη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς. Ο παίκτης που δεν θα είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η Κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Το σχόλιο της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου:

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη. Κάτι είχα καταλάβει. Με τον Αλέξη είμαστε φίλοι και η αλήθεια είναι ότι η απώλεια στην ομάδα και σε μένα θα είναι αρκετά μεγάλη. Μου έδινε ώθηση. Εύχομαι να είναι όλα καλά πίσω στην Ελλάδα γιατί γνωρίζω τους λόγους που έφυγε ο Αλέξης. Ελπίζω όταν τελειώσει το παιχνίδι να κάνουμε ξανά παρέα», είπε από την πλευρά της η Κατερίνα Δαλάκα για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά.

«Ο Αλέξης ήταν αυτός που έδινε χρήσιμες συνβουλές. Γνωρίζω κι εγώ τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση. Εύχομαι κι εγώ από τη σειρά μου να είναι όλα καλά στην Ελλάδα και σίγουρα ο Αλέξης θα είναι μια αισθητή απουσία στην ομάδα μας», σχολίασε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την πλευρά της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: