“Προληπτικός” ο Στέφανος Κασσελάκης: “Δεν θα καλέσω στον γάμο μου τον Μητσοτάκη, πάτε καλά;”

April 23, 2024

“Προληπτικός” ο Στέφανος Κασσελάκης: “Δεν θα καλέσω στον γάμο μου τον Μητσοτάκη, πάτε καλά;”


Διαφ.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά, ο Στέφανος Κασσελάκης, Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βρέθηκε στην Αστυπάλαια. Την Τρίτη το πρωί, στις 23 Απριλίου, ο κ. Κασσελάκης αξιοποίησε τα social media για να αλληλεπιδράσει απευθείας με τους ακολούθους του, δεχόμενος ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν μέσω Instagram.

Μεταξύ των διαφόρων ερωτήσεων που απευθύνθηκαν προς τον πολιτικό ήταν και κάποιες πιο ανάλαφρες, όπως εκείνη που αφορούσε την επιλογή του να φοράει κοντομάνικο πουκάμισο, ρωτώντας τον αν δεν κρυώνει με τέτοιο ντύσιμο

Στέφανος Κασσελάκης: Οι απαντήσεις που έδωσε στο Q&A

Στο αν κρυώνει με το κοντομάνικο, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απαντά με χιούμορ: “Όχι βέβαια, πήγα λύκειο βόρεια της Βοστώνης. Εκεί να δεις, τι -20 βαθμούς τράβηξα”.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνομιλίας στο Instagram, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και σε πιο σοβαρά θέματα, απαντώντας σε ερωτήσεις για τις πολιτικές του θέσεις. Συγκεκριμένα, τόνισε με έμφαση ότι θεωρεί αδύνατη την περίπτωση συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, διαψεύδοντας κάθε φήμη για πιθανή πολιτική συνεργασία.

Απαντώντας επίσης σε ερώτηση του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, σχετικά με το αν θα προσκαλούσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον επικείμενο γάμο του, ο Κασσελάκης απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν θα καλέσω τον πρωθυπουργό».

“Επειδή ο γάμος είναι μόνο για στενούς φίλους και συγγενείς αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι, όταν πάει ο πρωθυπουργός σε έναν γάμο ομόφυλου ζευγαριού θα απαντήσει για τον βουλευτή Δράμας που δεν αποπέμπει, που με λέει “αρσενικό ή θηλυκό”; Θα απαντήσει για το 1/3 της κοινοβουλευτικής του ομάδας που απείχε”, εξήγησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολουθούν βίντεο:

Δεν του χαρίστηκαν: Τα βρήκε σκούρα ο Στέφανος Κασσελάκης στον Στρατό “Έκανα αγγαρεία, μαγειρεία, λάντζα”

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη, μετά τη στρατιωτική του θητεία.

Η Ναταλία Γερμανού, πριν ξεκινήσουν τη συζήτησή τους, ανέφερε το γεγονός ότι κάποιοι ειρωνεύτηκαν την επιλογή του να δώσει την πρώτη του συνέντευξη σε εκπομπή lifestyle και αναρωτήθηκε αν η ειρωνεία πήγαινε στην εκπομπή της, ή στον ίδιο τον πρόεδρο.

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «Τόσος άγχος έχουν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι για τη λέξη lifestyle… Με τόσα πτυχία, το μόνο που έχουν να πουν είναι στο lifestyle. Ο τρόπος ζωής μου είναι διαφανής, όλη η χώρα τον ξέρει και όλη η χώρα ξέρει ότι στο σπίτι μου έχουμε γαλήνη. Μακάρι να δούμε και τα lifestyle των άλλων που κρύβουν τα κινητά τους».

Δύσκολη η στρατιωτική θητεία για τον Στέφανο Κασσελάκη

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε ότι «αισθάνομαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχουμε και ικανότατους βουλευτές και επιστήμονες, εξαιρετικά μυαλά», ενώ για τη στρατιωτική του θητεία, σημείωσε «είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα τη χώρα μου. Έχω έρθει στην Ελλάδα για να προσφέρω. Συμμετείχα κάθε μέρα σε όλο το πρόγραμμα, στις υπηρεσίες, εκπαιδεύσεις. Ήταν θερμό το κλίμα και εξαιρετική ευκαιρία να συναναστραφώ με νέο κόσμο, ο οποίος έχει σταματήσει να ονειρεύεται. Έκανα αγγαρεία, μαγειρεία, λάντζα».

Όσον αφορά τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι «με τον Αλέξη Τσίπρα μια χαρά είμαστε. Έχουμε πολύ καλή σχέση τώρα, μου έστειλε και ευχές. Τον πήραμε και με τους φαντάρους από τον θάλαμό μου και χάρηκε πάρα πολύ. Είμαστε καλύτερα από ποτέ, καλύτερα δε γίνεται».

Σχετικά με τα ονόματα από τη ΝΔ που θέλει να πάρει μεταγραφή, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε «έχω ονόματα στο μυαλό μου από τη ΝΔ που θα ήθελα να τα πάρω μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θέλω να τα “θάψω”, δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω».

Τέλος, για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε «θα έχουμε σύντομα γάμο στην Κρήτη. Έχουμε κουραστεί και οι δύο με την έλλειψη της ιδιωτικότητας, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό που κάνουμε αποδίδει κι έχει έναν ιερό σκοπό. Σε 2-3 μήνες θα μπούμε στο νέο σπίτι, πρέπει να επιπλώσουμε και να ανακαινίσουμε κάποια πράγματα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: