«Κάνε ό, τι θες κορίτσι μου, δεν πειράζει»: Γι’ αυτό η κόρη του Πύρρου άλλαξε επίθετό και πήρε της μάνας της

April 24, 2024

«Κάνε ό, τι θες κορίτσι μου, δεν πειράζει»: Γι’ αυτό η κόρη του Πύρρου άλλαξε επίθετό και πήρε της μάνας της


Διαφ.

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε στην εκπομπή «Fay’s Time», σήμερα, Τρίτη και εξήγησε τον λόγο που η κόρη του, Μαρία, άλλαξε επίθετο και πήρε της μητέρας της, τονίζοντας ότι αυτό έχει συμβεί εδώ και χρόνια και όχι τώρα.

Ο Πύρρος Δήμας εξηγεί γιατί η κόρη του άλλαξε όνομα

Όπως υπογράμμισε ο Ολυμπιονίκης «δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της, άλλαξε το επίθετό της. Τότε μάλιστα έκανε και λίγο άρση βαρών και επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι θα γίνει σαν τον μπαμπά της και ότι θα κάνει άρση βαρών και θα γίνει Ολυμπιονίκης, μου λέει “μα δεν θέλω να κάνω για να γίνω ολυμπιονίκης, εγώ θέλω να κάνω για μένα, για να γυμνάζομαι” και μου λέει “θα αλλάξω το όνομά μου”. Της είπα “κάνε ό, τι θέλεις κορίτσι μου, δεν πειράζει”. Η Μαρία μου είναι πολύ ευαίσθητη».

Ποια η σχέση του Πύρρου Δήμα με τα παιδιά του

Σχολιάζοντας ορισμένα δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι αυτή η αλλαγή επιθέτου έγινε επειδή στα παιδιά του δεν άρεσε η σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, ο Πύρρος Δήμας επεσήμανε «έκανα μια δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι άρπαξαν τη δήλωσή μου, έψαξαν τα παιδιά μου και βρήκαν ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετο. Είχα πει ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, στην αρχή, όταν γνώρισα εννοούμε στην αρχή, όχι τώρα, στα παιδιά μου δεν τους καλοάρεσε όλη αυτή η ιστορία, ότι είχα μια καινούργια σχέση. Το έμαθαν αμέσως, εγώ τους το είπα. Το είπα στο δεύτερο, τρίτο ραντεβού. Εγώ με τα παιδιά μου μοιράζομαι τα πάντα, λέω τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω. Δεν ήμουν 100% σίγουρος, αλλά φαινόταν το πράγμα ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό με την Αφροδίτη. Απλά ήθελα να κρατήσω λίγο τις ισορροπίες με τα παιδιά μου, με τους συγγενείς μου, με όλη την οικογένεια και προσπαθούσα να είμαι όσο πιο χαμηλών τόνων. Μετά τη δήλωσή μου αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου – πού φτάσανε – ψάξανε τα παιδιά, βρήκαν αυτό και είπαν ότι τσαντίστηκε. Με τα παιδιά μου είμαι μια χαρά, έχουμε πολύ καλή σχέση. Τα παιδιά μας πρώτα πάνω από όλα».

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Έγιναν γονείς, η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας και το όνομα που θα της δώσουν

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας διανύουν κατάσταση απόλυτης ευτυχία αφού καλωσόρισαν την κόρη τους στον κόσμο. Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε ο Πύρρος Δήμας μέσω ανάρτησης στο facebook. Να θυμίσουμε ότι ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη είναι μαζί εδώ και χρόνια και τον περασμένο Φεβρουάριο, υπό μεγάλη μυστικότητα, πραγματοποίησαν τον εκκλησιασμό τους.

Πατέρας για πέμπτη φορά ο Πύρρος Δήμας

Πρόκειται μάλιστα για το πέμπτο παιδί για τον Πύρρο Δήμα, και το πρώτο για την Αφροδίτη Σκαφίδα.Πιο συγκεκριμένα, ο Πύρρος Δήμας δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο κρατώντας το χέρι της νεογέννητης κόρης του και έγραψε:

«Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)»,

Πύρρος Δήμας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε  εμφανώς συγκινημένος λίγη ώρα μετά τα χαρμόσυνα στην εκπομπή “Γειά σου” για τη χαρά του για τη γέννηση της κόρης του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και αποκάλυψε το όνομα που θα της δώσουν.

«Είναι πολύ όμορφη στιγμή. Ευλογημένη. Δε φανταζόμουν ότι θα έχω πέντε παιδιά, έρχονται αυτά. Είναι καλά και η μαμά και το παιδί, η κοράκλα είναι καλά. Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα. Ήμουν και Ταϋλάνδη 10 μέρες, και της έλεγα να περιμένει, και με το που γύρισα… Κράτησε ώρες, πήγε να γίνει φυσιολογικά αλλά μετά πήγαμε για καισαρική και όλα καλά. Δεν ήμουν παρών στον τοκετό, σε κανένα παιδί μου. Δε μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να πονάει.

Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Αυτά είναι μεγάλες στιγμές. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής. Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μας που έχασα το 2021, τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε»

Πύρρος Δήμας: Έγινε πατέρας για 5η φορά – Γέννησε η Αφροδίτη Σκαφίδα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: