Αδιανόητες εικόνες – Ξύλο μέσα στη Βουλή: Βουλευτής έριξε μπουνιά σε βουλευτή, προσπάθησαν να τον κρατήσουν

April 24, 2024

Αδιανόητες εικόνες – Ξύλο μέσα στη Βουλή: Βουλευτής έριξε μπουνιά σε βουλευτή, προσπάθησαν να τον κρατήσουν


Διαφ.

Πρωτόγνωρες εικόνες αναπτύχθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής, ειδικότερα έξω από την Ολομέλεια, όταν ένας βουλευτής της Ελληνικής Λύσης βρέθηκε να δέχεται επίθεση από πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, που πλέον δραστηριοποιείται ανεξάρτητα.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, ήταν ο άτυχος που δέχθηκε μία μπουνιά από τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνο Φλώρο. Ο κ. Γραμμένος μεταφέρθηκε αμέσως για τις πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο της Βουλής και, στη συνέχεια, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς ένιωσε ζαλάδα μετά το περιστατικό και τώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Το επεισόδιο ξεκίνησε στην Ολομέλεια με τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου. Αυτό οφείλοταν σε μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου, λόγω διαδικτυακών επιθέσεων που υποστηρίζει ότι δέχθηκε από τρολ που υποτίθεται ότι είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η προσπάθεια συγκράτησης του βουλευτή Φλώρου από έναν συνάδελφό του, ωστόσο η προσπάθεια απέτυχε.

Ολομέλεια Ολομέλεια

Αμέσως μετά την έξοδό τους από την Ολομέλεια και κατά τη διάρκεια της καθόδου από τις σκάλες, ο βουλευτής Βασίλης Γραμμένος δέχτηκε μία μπουνιά από τον συνάδελφό του, βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί για να λάβει ιατρική φροντίδα.

Ο διάλογος που προηγήθηκε μεταξύ των δυο βουλευτών σοκάρει:

Κωνσταντίνος Φλώρος: Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.

Βασίλης Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ σκουπίδι.

Κ. Φλώρος: Άντε

Β. Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@

Οι δύο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος τον έπιασε από το λαιμό και τον έριξε κάτω.

Ολομέλεια Ολομέλεια

Πλήθος βουλευτών παρακολουθούσαν το επεισόδιο αποσβολωμένοι.

Ολομέλεια

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, αναφέρθηκε σε αυτήν την πράξη ως κτηνωδία και επεσήμανε ότι οι συνέπειες θα είναι σοβαρές. Ο συγκεκριμένος βουλευτής θα υποβληθεί σε διαδικασία άρσης της ασυλίας του και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του κ. Τασούλα, ο βουλευτής θα αποχωρήσει από τη Βουλή υπό την φρούρηση της ασφάλειας και δεν θα συμμετέχει στις συνεδριάσεις για ένα διάστημα 15 ημερών.

«Ο κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «όταν τον φτιάχναμε νομίζαμε ότι απευθυνόμασταν σε ανθρώπους με στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος καταδίκασε την επίθεση, περιγράφοντάς την ως βάρβαρη πράξη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: