Ζωντανός εφιάλτης μέσα στην θάλασσα για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη: Εκεί που κολυμπούσε εμφανίστηκε… καρχαρίας

April 24, 2024

Ζωντανός εφιάλτης μέσα στην θάλασσα για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη: Εκεί που κολυμπούσε εμφανίστηκε… καρχαρίας


Διαφ.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρέθηκε στην επίσημη προβολή της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Underwonder», με θέμα τα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας και αποκάλυψε τη δική της εμπειρία στο Ινδικό Ωκεανό, όταν ήρθε αντιμέτωπη με έναν καρχαρία.

Στα τρία μέτρα απόσταση με καρχαρία ήρθε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η τραγουδίστρια «νομίζω ότι θα είναι ένα μαγικό ντοκιμαντέρ, γιατί είναι κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα. Έχω κάνει κατάδυση σε πάρα πολλά μέρη της γης. Σε κατάδυση στον Ινδικό Ωκεανό, ήρθα σε απόσταση τριών μέτρων με ένα καρχαρία. Νομίζω ότι δεν τον ενδιέφερα και έτσι αυτή τη στιγμή μιλάμε».

Πάγωσε το… αίμα του: Ο Γιώργος Λιάγκας, ήρθε αντιμέτωπος με καρχαρία, δίπλα στο σκάφος του

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, όσο ο Γιώργος Λιάγκας βρισκόταν βόλτα με το σκάφος του.

Ο γνωστός παρουσιαστής είναι γνωστό πως είναι λάτρης της θάλασσας και αγαπά την κολύμβηση. Σήμερα μιας και ήταν μια ιδιαίτερα ζεστή μέσα, αποφάσισε να κάνει μία βόλτα με το σκάφος του. Ωστόσο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είδαμε κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε, καθώς ανέβασε ένα βίντεο, όπου καταγράφεται ένας καρχαρίας σε κοντινή απόσταση.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας κατέγραψε καρέ-καρέ σε βίντεο έναν καρχαρία να έχει πλησιάσει αρκετά κοντά στο σκάφος, ενώ πάνω στο βίντεο έγραψε: «Και εκεί που κοιτάς για τσούχτρες, τσουπ!».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: