«Μεγαλώνει κι άλλο η οικογένεια»: Τρισευτυχισμένη η Άντζελα Δημητρίου, χαρμόσυνα νέα για την Όλγα Κιουρτσάκη

April 25, 2024

«Μεγαλώνει κι άλλο η οικογένεια»: Τρισευτυχισμένη η Άντζελα Δημητρίου, χαρμόσυνα νέα για την Όλγα Κιουρτσάκη


Διαφ.

Η Όλγα Κιουρτσάκη, γνωστή για την ενεργή της παρουσία στο TikTok, πρόσφατα μοιράστηκε μια πολύ προσωπική αποκάλυψη απαντώντας σε ερώτηση χρήστη σχετικά με το αν εργάζεται αυτό τον καιρό. Η απάντησή της ήταν ειλικρινής και συγκινητική: εκείνη θεωρεί τη δουλειά της μητρότητας ως την “ωραιότερη δουλειά”, καθώς αφιερώνεται πλήρως στην ανατροφή της κόρης της.

Όλγα Κιουρτσάκη: Τα όσα ανέφερε

Όταν ρωτήθηκε με ποιον τρόπο βιοπορίζεται, τότε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έγραψε: «Δόξα το Θεό δουλεύει ο άντρας μου (Φώτης Λώσης) και βγάζει αρκετά και για τους τρεις μας.

Κάτσε και σε λίγο καιρό θα βάλουμε μπρος να μεγαλώσουμε κι άλλο την οικογένειά μας».

Να σας θυμίσουμε ότι η Όλγα Κιουρτσάκη σε ένα βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα ανέφερε: «Εγώ έβγαλα καινούριο παιδικό τραγουδάκι. Να σας το πω; Να το πω Μιχαέλα;»

Και με αφορμή τα σχόλια του στυλ «Γιατί δεν πήρε το όνομα της γιαγιάς Άντζελας;», η Όλγα απάντησε: «Μιχαέλα – Αγγελική θα την βγάλουμε, την έχουμε ταγμένη» βάζοντας τέρμα στα όσα ακούγονταν και γράφονταν.

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα ειπώθηκε: «Υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με την δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της. Θέλει τα πάντα να ηρεμίσουν, να ηρεμίσει και η ίδια πρωτίστως και μετά να δει τι μέλι γενέσθαι».

Και στη συνέχεια σε δηλώσεις της η τραγοαυδίστρια τόνισε: «Ήδη με έχει πει γιαγιά. Έχει δυο ονόματα Μιχαέλα και Αγγελική. Από τώρα αρχίζω και μαθαίνω νανουρίσματα στην εγγονή μου, την ώρα που τρώμε. Είναι σημαντικό να την έχω δίπλα μου και να μου κρατάει συντροφιά. Η Μιχαέλα και εγώ είμαστε ένα. Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου»!

Ακολουθούν φωτογραφίες:

@olgadkiourtsaki Απάντηση στον χρήστη @aliki_valeri ♬ πρωτότυπος ήχος – OlgaDK

“Γιατί δεν πήρε το όνομα της γιαγιάς;”: Ενοχλημένη η Όλγα Κιουρτσάκη, απαντά στα σχόλια για τη βάφτιση της κόρης της

Ένα τρυφερό βίντεο με την κόρη της ανέβασε η Όλγα Κιουρτσάκη το μεσημέρι της Κυριακής και στάθηκε αφορμή να πέσουν πολλές ερωτήσεις από τους followers της.

Συγκεκριμένα, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Tik Tok ένα βιντεάκι με το επικό τραγουδάκι που εμπνεύστηκε από τα… καμώματα της κόρης της στο οποίο την αποκαλεί Μιχαέλα.

Αυτό στάθηκε αφορμή να θεωρήσουν κάποιοι ότι το παιδί δεν θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της Άντζελας έτσι το ποστ της «βομβαρδίστηκε» με για το τι συνέβη και γιατί δεν την αποκαλεί Αγγελική.

Η ίδια απάντησε ανοιχτά στα σχόλια εξηγώντας ότι η μικρή θα έχει δύο ονόματα. Χαρακτηριστικά έγραψε :«Μιχαέλα Αγγελική θα τη βγάλουμε, είναι ταγμένη!».

@olgadkiourtsaki #γιαεσας #foryourpage #fypシ #scorpio_love #φιλοιτικτοκ #fyp #fy #foryoupageofficiall #σαςαγαπωολους❤️❤️❤️❤️???? #2024 #foryoupage #mygirl #babygirl #memories ♬ πρωτότυπος ήχος – OlgaDK

Με το στόμα… ανοιχτό η Όλγα: Η Άντζελα Δημητρίου τα ανατρέπει όλα μετά την απόφαση να κινηθεί εναντίον της

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, διατηρούν απόσταση μετά τον έντονο διαπληκτισμό τους κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο εξωτερικό, που οδήγησε σε διακοπή της σχέσης μητέρας-κόρης.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκαλύψεις του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, φαίνεται ότι η κατάσταση μεταξύ τους παίρνει μια θετική τροπή, καθώς η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια σκεφτόταν να προβεί σε νομικές ενέργειες εναντίον της αντίστοιχης πλευράς.
Άντζελα Δημητρίου
«Είχαμε ακούσει ότι μπορεί να φτάσουν στα δικαστήρια. Όπως είχε πει και στην εκπομπή μας η Βάσια Καπερνάρου, σκόπευε να κινηθεί νομικά η Άντζελα Δημητρίου απέναντι σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά.
Αυτό λοιπόν που μαθαίνω τώρα είναι ότι υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με την δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: