Στον… αέρα το Πάσχα: Δραματική πρόβλεψη Μαρουσάκη, «πάγωσε» με αυτό που έρχεται, «κλείδωσε» ο καιρός

April 25, 2024

Στον… αέρα το Πάσχα: Δραματική πρόβλεψη Μαρουσάκη, «πάγωσε» με αυτό που έρχεται, «κλείδωσε» ο καιρός


Διαφ.

Καθώς πλησιάζει το Πάσχα, η ανησυχία για τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια των Πασχαλινών διακοπών μεγαλώνει. Δυστυχώς, οι προβλέψεις δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για εκείνους που ελπίζουν στα πρώτα τους μπάνια στη θάλασσα.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Οι καιρικές προβλέψεις για το Πάσχα

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης παρουσίασε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τον καιρό τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, με τα δεδομένα να δείχνουν ότι οι συνθήκες θα είναι ασταθείς. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ αύριο αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή μία νέα διαταραχή από τα δυτικά, η οποία θα βελτιώσει την ατμόσφαιρα.

Τις επόμενες ημέρες, οι συνθήκες θα παραμείνουν ήπιες, με μία νέα διαταραχή να εμφανίζεται την Κυριακή, η οποία θα φέρει βροχές τη Μεγάλη Δευτέρα, ψυχραίνοντας τη θερμοκρασία. Από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά, οι διαταραχές θα γίνουν πιο οργανωμένες, φέρνοντας αυξημένες βροχοπτώσεις κυρίως στη δυτική, βόρεια και κεντρική Ελλάδα.

Τέλος, φαίνεται πως οι κακοκαιρίες θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, με προβλέψεις για μπόρες και βροχές κυρίως προς τα δυτικά και βόρεια.

Δείτε παρακάτω το δελτίο καιρού:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: