Με την κοιλιά έξω και παντόφλες: Η Τσιμτσιλή βγήκε στο κέντρο της πόλης ντυμένη έτσι και προσέξαμε μία λεπτομέρεια

May 9, 2024

Με την κοιλιά έξω και παντόφλες: Η Τσιμτσιλή βγήκε στο κέντρο της πόλης ντυμένη έτσι και προσέξαμε μία λεπτομέρεια


Διαφ.

Ο δημοσιογραφικός φακός φωτογράφισε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να απολαμβάνει μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποφάσισε να πάρει ένα μικρό διάλειμμα από τις καθημερινές της υποχρεώσεις, να χαλαρώσει και να απολαύσει τον ηλιόλουστο καιρό των τελευταίων ημερών στο κέντρο της Αθήνας.

Η εντυπωσιακή και κομψή εμφάνισή της ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση, ενώ μια λεπτομέρεια στο look της ήταν αυτή που την έκανε να ξεχωρίσει για μια ακόμα φορά.

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα στενό denim παντελόνι που συνδύασε με ένα crop σακάκι σε μαύρη απόχρωση και ένα κρεμ πουκάμισο που δένει στη μέση. Το look της ολοκληρώθηκε με κίτρινα σανδάλια, που ήταν η λεπτομέρεια που την έκανε να ξεχωρίσει!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες της εξόδου της παρουσιάστριας:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος της έγινε 6 ετών – Η τούρτα υπερπαραγωγή και η ομοιότητα με τον μπαμπά του

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού ο γιο της, Γιάννης έχει τα γενέθλιά του.

Η παρουσιάστρια, σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, το οποίο ολοκλήρωσε την οικογενειακή του ευτυχία με τον Θέμη Σοφό.

Σήμερα, Σάββατο 27/4 ο μικρός Γιάννης κλείνει τα έξι και όπως ήταν αναμενόμενο η Σταματίνα Τσιμτσιλή οργάνωσε το απόλυτο θεματικό πάρτι για να διασκεδάσει με τους φίλους τους.

Η τρυφερή μαμά μάλιστα, θέλησε να μας δείξει την τούρτα-υπερπαραγωγή που έκανε έκπληξη στον γιο της, η οποία όπως θα δεις ήταν τριώροφη και το σχέδιό της ήταν εμπνευσμένο από το Jurassic World.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε και μια ανάρτηση με αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον γιο της και τις συνόδευσε γράφοντας: «Χρόνια Πολλά αγοράκι μας. Να είσαι πάντα αυτό το καλόκαρδο και υπέροχο πλάσμα που ήρθε και ομόρφυνε ακόμα περισσότερο την οικογένεια μας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: