Βρέθηκε σκυλάκι δεμένο σε παγκάκι σε πάρκο στην Καισαριανή- Έφυγε από το κρύο και φιλοξενείται προσωρινά σε σπίτι

March 21, 2022

Βρέθηκε σκυλάκι δεμένο σε παγκάκι σε πάρκο στην Καισαριανή- Έφυγε από το κρύο και φιλοξενείται προσωρινά σε σπίτι


Διαφ.

Το κρύο έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του και, όπως μας έχουν ενημερώσει οι ειδικοί, τις επόμενες μέρες θα είναι τα πράγματα πιο δύσκολα.
Τα αδέσποτα στους δρόμους κρυώνουν και προσπαθούν να βρουν μέρη για να κάτσουν και να ζεσταθούν. Είναι πολύ δύσκολη εποχή για αυτά και εμείς θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα βοηθήσουμε. Ένα πρόχειρο κατάλυμα, ζεστές κουβέρτες εκεί που βρίσκονται και κάθονται και κάποιες φιλοξενίες στα σπίτια μας μέχρι να περάσει το κρύο.
Όμως πάντα υπάρχουν τα δυσάρεστα περιστατικά. Όπως αυτό που μαθαίνουμε από τον κύριο Ioannis Kastanias, ο οποίος σε μια βόλτα του στο πάρκο στη Καισαριανή, σήμερα Κυριακή, εντόπισε ένα σκυλάκι στην είσοδο δεμένο σε παγκάκι. Ένα δεμένο ζώο τέτοια εποχή κρυώνει και δεν έχει τη δυνατότητα να προστατευτεί.
Το πώς βρέθηκε εκεί το ζώο και ποιος το άφησε δεν γνωρίζουμε. Το πιθανότερο είναι εγκατάλειψη καθώς, όπως λέει ο άνθρωπος που το βρήκε, είχε μαζί και τα μπολάκια φαγητού του. Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό αυτό. Αν δεν το έβλεπε κάποιος, τι θα γινόταν τη νύχτα;
Αμέσως άρχισε τα τηλέφωνα στους αρμόδιους αλλά δεν βρήκε κανέναν. Το ζώο έπρεπε να φύγει από εκεί. Ευτυχώς το πήρε μια κυρία προσωρινά. Όμως δεν μπορεί να το κρατήσει.
Μια άλλη κυρία που ενδιαφέρθηκε κατάφερε και μίλησε με τον αντιδήμαρχο. Το ζώο θα ελεγχθεί τη Δευτέρα για τσιπάκι.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για αυτό το σκυλάκι ή αν κάποιος το έχει χάσει, ας έρθει σε επαφή με τον άνθρωπο που το βρήκε Ioannis Kastanias ή με το Δήμο Καισαριανής 2132010774 και 2107292626.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: