Έγλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιες φυλακές θα «φιλοξενήσουν» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – Δίπλα σε βαρυποινήτες ο 34χρονος (Video) – Έγκλημα

May 17, 2022

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών, είναι η τελική ποινή που επέβαλε το δικαστήριο, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.. Το επόμενο ζήτημα, που αφορά στο όνομά του είναι η φυλακή, που θα τον φιλοξενήσει.


Διαφ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τρίτη 17/5 έγιναν γνωστά τα 4 πιθανά σημεία, που αναμένεται να μεταφερθεί και να μείνει εκεί πλέον μόνιμα.

«Στου Δομοκού είναι φυλακές υψίστης ασφαλείας και εκεί έχουν φιλοξενήσει άτομα με πολύ βαριά αδικήματα, τρομοκρατίες και κατάδικοι με ασφαλιστικά μέτρα. Το Μαλανδρίνου είναι πιο κοντά στην Αττική και ίσως εκεί να μείνει ο Αναγνωστόπουλος, το συμβούλιο θα αποφασίσει εν τέλει».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η γυναίκα που εκφώνησε τον επικήδειο της Καρολάιν υπερασπίστηκε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο δικαστήριο!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μια αποκάλυψη έκανε χθες η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με τη δική του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Εδώ και αρκετές μέρες όλοι αναρωτιούνται ποια είναι η μόνη μάρτυρας που έχει σταθεί στην πλευρά του καθ’ ομολογία δολοφόνου. Παράλληλα, για την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, τονίζοντας πως «πραγματικά ήταν μια συγκλονιστική υπόθεση».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για τη γυναίκα που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο στην κηδεία της Καρολάιν, πριν από έναν χρόνο. Τότε, ο σύζυγος της κοπέλας δεν είχε ομολογήσει ακόμη τον φόνο, και η γυναίκα στον λόγο της ζητούσε θανατική ποινή για τους «ληστές» που σκότωσαν το 20χρονο κορίτσι.

Πλέον, όμως, φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη καθώς έχει αποφασίσει να στηρίξει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο δικαστήριο, κάτι που δεν έχουν κάνει ούτε καν οι γονείς του, οι οποίοι ήταν απόντες από την ακροαματική διαδικασία.

Η συγκεκριμένη μάρτυρας προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον του πιλότου, και συγκεκριμένα είχε στενές επαφές με τη μητέρα του. Στην κατάθεση της μίλησε με καλά λόγια για τον Μπάμπη και τη σχέση του με τους γονείς του, τους οποίους γνωρίζει από την Αλόννησο.

Τι κατέθεσε στο δικαστήριο η γυναίκα που εκφώνησε τον επικήδειο στην κηδεία της Καρολάιν

Η γυναίκα, που είχε εκφωνήσει τον επικήδειο στην κηδεία της Καρολάιν, ζητώντας θανατική ποινή για τους δράστες, κατέθεσε για τα παιδικά χρόνια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και για τους γονείς του κατηγορούμενου, με τους οποίους γνωρίζεται.

«Ήταν η κατεξοχήν ήσυχη, με κοινωνική ενσυναίσθηση, οικογένεια. Γνωρίζω τον Μπάμπη από 4 ετών. Βρίσκομαι ακόμη με τη μητέρα του. Μετά τα 13-14 χρόνια του, έπαψα να τον βλέπω», είπε η μάρτυρας.

Η ίδια χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «ευγενικό, ήσυχο, με πολύ καλούς τρόπους και έξυπνο παιδί», λέγοντας πως πρόκειται για «παιδί με πρωτότυπη σκέψη, που το πρόσεχες».

Απαντώντας στο γιατί δεν ήρθαν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δίκη του, η μάρτυρας είπε: «Κυρίως για να κρατήσουν σχέση με το παιδάκι (τη Λυδία). Νομίζω, κατά την άποψή μου, ότι γι΄ αυτό δεν ήρθαν».

Σύμφωνα με την ίδια, έχουν πολύ άσχημες εμπειρίες με τους δημοσιογράφους οι γονείς του «και έχουν τρομοκρατηθεί οι άνθρωποι, ακόμη και στην Αλόννησο».

Για τον Μπάμπη είπε πως, από τα 14 έτη του και μετά, γνωρίζει για τον ίδιο από διηγήσεις της μητέρας του, καθώς δεν τον έβλεπε. Έως τότε έκανε πολύ παρέα και έπαιζε με τον γιο της.

Η μάρτυρας χαρακτήρισε «τραγικό» το συμβάν και για τις δύο οικογένειες, ενώ μιλώντας για τον Μπάμπη και την Καρολάιν είπε: «Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν όταν ήταν μικρό το κορίτσι. Παντρεύτηκαν όταν τελείωσε το σχολείο. Μετά έμαθα ότι έκαναν μωρό. Δεν τους είχα δει ως ζευγάρι, ποτέ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: