Χώρισε ξαφνικά η Κάτια Ταραμπάνκο: «Διατηρούσε παράλληλη σχέση, βρέθηκαν ενώ μέναμε μαζί» λέει ο πρώην

May 24, 2022

Χώρισε ξαφνικά η Κάτια Ταραμπάνκο: «Διατηρούσε παράλληλη σχέση, βρέθηκαν ενώ μέναμε μαζί» λέει ο πρώην


Διαφ.Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο σύντροφός της, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, χώρισαν ξαφνικά, όπως αποκάλυψε ο γνωστός tattoo artist στην εφημερίδα Espresso και μάλιστα, η πρώην παίκτρια του Survivor έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε “πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα”.

Ο λόγος του χωρισμού της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της

Και συμπληρώνει ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος για την Κάτια Ταραμπάνκο “παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί».

Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε παράλληλα σχέση

Και σημειώνει ότι από αυτόν τον άνθρωπο έμαθε από το τηλέφωνο την περασμένη Παρασκευή ότι η Κάτια Ταραμπάνκο γύρισε σελίδα στη ζωή της και ενώ ήταν σε σχέση μαζί του, προσθέτοντας “δεν μου το είπε η ίδια, ενώ μέναμε μαζί. Είχε όλα της τα πράγματα στο σπίτι μου. Την είχα ρωτήσει γιατί… Και μου είπε “σ’ αγαπάω, τον έρωτα τον έχω απομυθοποιήσει, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο”. Και με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος αυτός και μου είπε τι τρέχει. Οφείλω να αναγνωρίσω τη συμπεριφορά του ως αντρίκεια. Έτσι έμαθα ότι είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια έκανε τις επιλογές της”.

Και καταλήγει ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος “είμαστε οι επιλογές μας και αυτό το κρατάω. Δε μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για εμένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι και έπειτα από μια βδομάδα να τα αναιρεί, ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση. Στο “Yes I Dο” εγώ δεν ήμουν παρών, συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο tattoo artist είχε χτυπήσει σε tattoo το όνομά της στα ρωσικά, ενώ στη δεξιά πλευρά έχει χτυπήσει την επίσημη πρόταση γάμου που της είχε κάνει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: