Κάτια Ταραμπάνκο: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον σάλο και τον χωρισμό από τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο

May 27, 2022

Κάτια Ταραμπάνκο: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον σάλο και τον χωρισμό από τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο


Διαφ.Χωριστούς δρόμους τράβηξαν η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος μετά από 10 μήνες σχέσης.

Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή μέσα από δηλώσεις που έκανε ο tattoo artist στην εφημερίδα Εspresso όπου αποκάλυπτε πως χώρισαν καθώς έμαθε ότι το μοντέλο διατηρούσε παράλληλη σχέση με άλλον άντρα τον οποίο μάλιστα είχε γνωρίσει μέσω εκείνου.

«Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα», δήλωσε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος στην εφημερίδα Espresso.

O ίδιος, λίγες μέρες μετά, θέλησε να εκφράσει δημόσια τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό τους, λέγοντας: «Εγώ, δε θα έβγαινα ποτέ να κάνω καμία δήλωση αν δε με πρόσβαλε η κίνηση. Το να δείξει αυτό το πράγμα και μετά να έχουμε… Το δαχτυλίδι της μαμάς μου δεν το δώρισα εγώ, το δώρισε ο πατέρας μου την επόμενη μέρα από τον θάνατο της μαμάς μου. Η μάνα μου έφυγε από τη ζωή 7 Σεπτέμβρη. Την είχε γνωρίσει η Κάτια, ήμασταν μαζί τότε οπότε για μένα η κίνηση αυτή ήταν πολύ σημαντική».

Η Κάτια Ταραμπάνκο μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής 27/5 πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση μετά την είδηση του χωρισμού.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, δημοσίευσε κάποια stories από το αυτοκίνητό της, στα οποία τη βλέπουμε ιδιαίτερα χαρούμενη να τραγουδά ενώ είπε: «Καλό ΠΣΚ, υγεία, αγάπη και χαμόγελα και όλα, παντού και πάντα, θα πηγαίνουν, θα είναι και θα πάνε καλά».

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε η Κάτια Ταραμπάνκο στο Instagram μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο:Πηγή

Διαβάστε επίσης: