Μοντέλο ποζάρει στην κάμερα για μια φωτογράφιση στην παραλία – Τότε ένας παππούς πάει από πίσω της και κάνει το απερίγραπτο (Video) – Funny-Περίεργα

May 30, 2022

Ένα νεαρό μοντέλο ποζάρει μεν στην κάμερα για μια φωτογράφιση στην παραλία, αλλά τα βλέμματα είναι όλα στραμμένα στον ηλιοκαμένο παππού που βρίσκεται στο παρασκήνιο. Ενώ, σε μία συγκινητική ιστορία ένας 94χρονος παππούς συνόδευσε την εγγονή του νύφη στο γάμο της. 2 μέρες μετά όμως συνέβη κάτι το τραγικό!


Διαφ.

Το μοντέλο συνέχισε να παίρνει τις καλύτερες πόζες της, αφού δεν γνώριζε ότι ο ηλικιωμένος άντρας, έκλεβε το φως της δημοσιότητας. Αυτή είναι η στιγμή, που η προκλητική φωτογράφιση ενός μοντέλου με μπικίνι στην παραλία καταστράφηκε, από έναν ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος περνάει από το πλάνο καμαρωτός.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν πεθάνει ο παππούς της τράβηξε αυτή τη φωτογραφία - Μόλις δείτε τι κρατάει στα χέρια του θα δακρύσετε

Μια φωτογραφία είναι η αποτύπωση μιας σημαντικής στιγμής κι ένα τεράστιο αναμνηστικό. Ιστορίες γύρω από μια φωτογραφία έχουμε δει αμέτρητες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια κοπέλα έστειλε μια φωτογραφία στη μαμά της από το νέο της δωμάτιο. Όταν όμως αυτή η κοπέλα τράβηξε μια φωτογραφία τον ετοιμοθάνατο παππού της κανείς δεν περίμενε την συγκινητική ιστορία που κρυβόταν από πίσω.

O Αλεξάντερ και η Ζανέτ ζούσαν στην Καλιφόρνια. Κι όσο για τον παρελθοντικό χρόνο, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Λέμε ζούσαν, γιατί δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Αυτό το ζευγάρι έζησε μαζί 75 ολόκληρα χρόνια και πέθανε και μαζί! Έφυγε αγκαλιασμένο και αγαπημένο μέχρι τέλους!

Οι 95χρονοι ηλικιωμένοι γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν όταν ήταν μόλις 8 ετών! Παντρεύτηκαν το 1940 κι από τότε έζησαν μαζί, ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι.

Πριν λίγες βδομάδες ο Αλεξάντερ έσπασε το γοφό του και χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Δεδομένου ότι η Ζανέτ είχε κι αυτή πρόβλημα με την υγεία της, το ζευγάρι αποφασίστηκε να νοσηλευτεί σε διπλανά κρεβάτια. Κρεβάτια που ένωσαν για να είναι ακόμη και στον πόνο μαζί.

75 χρόνια μετά, πέθαναν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. “Περίμενε με, θα έρθω σύντομα κοντά σου”, είπε η Ζανέτ στον Αλεξάντερ λίγο πριν εκείνος φύγει. Έμειναν 75 χρόνια μαζί και δεν κατάφερε ούτε ο θάνατος να τους χωρίσει!

Οι καρδιές τους χτυπούσαν σαν μία, από τότε που τους θυμάμαι” λέει η κόρη τους, Έιμι. Η υγεία της Ζανέτ χειροτέρευσε αισθητά από τη στιγμή που ο Αλεξάντερ έσπασε το γοφό του. Ίσως ένιωθε με κάποιο τρόπο πως το τέλος του πλησιάζει και δεν ήθελε να τον αφήσει μόνο του. Έζησαν όλη τους τη ζωή μαζί και θα έφευγαν και μαζί. Κι έτσι έγινε!

Το αγαπημένο ζευγάρι άφησε πίσω του 5 παιδιά, 10 εγγόνια και 6 δισέγγονα! Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο δεν πίστευαν στα μάτια τους. Δεν μπορούσαν να διανοηθούν πως η αγάπη αυτών των δύο παππούδων ήταν τόσο μεγάλη, που θα έπαιρναν μαζί τις τελευταίες τους ανάσες! Κι όμως έγινε! Ο Αλεξάντερ και η Ζανέτ πέθαναν αγκαλιά. Κι έδειξαν έτσι σε όλους μας πως η πραγματική αγάπη όχι μόνο υπάρχει αλλά νικά τα πάντα. Ακόμη και το θάνατο!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: