Σuγκινεί το διαδίκτuο 10χpονο κοpίτσι που φτιάχνει παιχνίδια για σκύλους και τα πουλά για καλό σκοπό

August 22, 2022

Σuγκινεί το διαδίκτυο 10χpονο κορίτσι που φτιάχνει παιχνίδια για σκύλους και τα πουλά για καλό σκοπό


Διαφ.

Από μπάλες του τένις και υπολείμματα υφάσματος, η νεαρή Jannifer σχεδιάζει σπιτικά παιχνίδια για σκύλους που στη συνέχεια μεταπωλεί προς όφελος ενός τοπικού καταφυγίου. Συμβάλλει έτσι στη διάσωση των ζώων της περιοχής της.



Το ταλέντο δεν περιμένει πολλά χρόνια. Η γενναιοδωρία και η ευαισθησία στα ζώα προκαλούν . Αυτό αποδεικνύει η Jennifer Slater , μια 10χρονη Καναδή που έχει βρει έναν διασκεδαστικό τρόπο να βοηθάει τα ζώα. Μια ιστορία που αναφέρθηκε από το CKPG Today .

Αυτό το νεαρό κορίτσι ζει στο Prince George , στη Βρετανική Κολομβία (Δυτικός Καναδάς). Συμμετέχει τακτικά σε εξωσχολικές δραστηριότητες και ήταν στο πλαίσιο μιας από αυτές που συμμετείχε σε ένα εργαστήριο κατασκευής παιχνιδιών για σκύλους .


Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίας, τα παιχνίδια που είχε φτιάξει η Τζένιφερ και οι συμμαθητές της δωρίστηκαν όλα στην τοπική οργάνωση Luvs Northern Animal Rescue .

Παρασυρμένη από αυτό το έργο, αποφάσισε να το ακολουθήσει μόνη της, στο σπίτι της. Από τότε, συνέχισε να φτιάχνει αυτά τα παιχνίδια για σκύλους από μπάλες του τένις και στη συνέχεια να τα πουλά για 5 καναδικά δολάρια (λίγο λιγότερο από 4 ευρώ) το καθένα. Τα χρήματα που συγκεντρώνει μέσω αυτών των πωλήσεων δωρίζονται εξ ολοκλήρου στη Luvs Northern Animal Rescue .

«Αυτό λέει πολλά για το πώς μεγάλωσε»


Η Andrea Sowers , ιδρύτρια του συλλόγου, λέει ότι θαυμάζει και συγκινείται από την πρωτοβουλία του παιδιού. « Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό το νεαρό κορίτσι είχε τόση καλοσύνη να δώσει. Είναι τόσο εντυπωσιακό και λέει πολλά για το πώς μεγάλωσε », είπε στο CKPG Today.

« Αυτά τα χρήματα θα σώσουν τόσες ζωές», συνεχίζει. Με κάθε 15 δολάρια μπορεί να εμβολιάσει ένα ζώο και να το προστατεύσει από πολλές ασθένειες ».


Από την πλευρά της, η μητέρα της Κριστίν Σλέιτερ είναι εξαιρετικά περήφανη για εκείνη. Τη βοηθά και τη στηρίζει στην προσέγγιση της αλληλεγγύης. Και οι δύο συμμετέχουν επίσης σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης αυτής που διοργανώθηκε στις 13 Αυγούστου για το Family Cycling Festival και κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράζονται μια στάση με τη Luvs Northern Animal Rescue .


Πηγή

Διαβάστε επίσης: