«Με ξύπνησαν λιπόθuμο μέσα στο…» Σοκάpει με τις αποκαλύψεις τpαυματίας απο το Allou Fan Park

September 7, 2022

«Με ξύπνησαν λιπόθuμο μέσα στο…» Σοκάpει με τις αποκαλύψεις τραυματίας απο το Allou Fan Park


«Με ξύπνησαν λιπόθuμο μέσα στο...» Σοκάpει με τις αποκαλύψεις τραυματίας απο το Allou Fan Park

Ατύχημα στο Allou Fan Park: Η βόλτα των τεσσάρων νεαρών κατέληξε σε ένα τρομερό ατύχημα. Τέσσερις φίλοι, δύο αγόρια και δύο κορίτσια για άγνωστους ακόμη λόγους εκτροχιάστηκαν από το τρενάκι του Allou Fan Park.

Allou Fan Park: Το χρονικό του ατυχήματος Σε Μονάδα Εντατική Θεραπείας νοσηλεύεται μία από τους τέσσερις τραυματίες στο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Allou Fun Park, ενώ λιγότερο σοβαρά νοσηλεύεται ένας 24χρονος, η κατάσταση του οποίου έχει σταθεροποιηθεί.

Το ατύχημα έγινε γύρω στις 11 το βράδυ όταν τέσσερα άτομα, δύο αγόρια και δύο κορίτσια που επέβαιναν σε τρενάκι, για άγνωστους έως τώρα λόγους εκσφενδονίστηκαν από το βαγόνι και βρεθήκαν πάνω σε θάμνους. Ο 25χρονος Στέλιος, ένας από τους τραυματίες, μίλησε στον ΑΝΤ1 και σημείωσε: «Μπήκαμε στο τρενάκι, το οποίο δεν είχε κάποια ζώνη. Κατεβαίνοντας από τη δεύτερη μεγάλη ανηφόρα, δεν υπήρχε καν νερό και αμέσως στη στροφή το βαγόνι εκτροχιάστηκε και εμείς πέσαμε στο νερό και εμένα με ξύπνησαν λιπόθυμο μέσα στη λάσπη, στο νερό.


Διαφ.
Έχω χτuπήσει στα πλευpά, έχω κάνει 12 ράμματα στο κεφάλι, έχω χτυπήσει στον ώμο μου. Μια κοπέλα έχει τέσσερα πλευρά σπασμένα και τρύπα στον πνεύμονα και ένα άλλο παιδί έχει ρήξη σπλήνας», ανέφερε ο νεαρός που τραυματίστηκ...

Ατύχημα στο Allou Fan Park: Η βόλτα των τεσσάρων νεαρών κατέληξε σε ένα τρομερό ατύχημα. Τέσσερις φίλοι, δύο αγόρια και δύο κορίτσια για άγνωστους ακόμη λόγους εκτροχιάστηκαν από το τρενάκι του Allou Fan Park.Allou Fan Park: Το χρονικό του ατυχήματος

Σε Μονάδα Εντατική Θεραπείας νοσηλεύεται μία από τους τέσσερις τραυματίες στο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Allou Fun Park, ενώ λιγότερο σοβαρά νοσηλεύεται ένας 24χρονος, η κατάσταση του οποίου έχει σταθεροποιηθεί.

Το ατύχημα έγινε γύρω στις 11 το βράδυ όταν τέσσερα άτομα, δύο αγόρια και δύο κορίτσια που επέβαιναν σε τρενάκι, για άγνωστους έως τώρα λόγους εκσφενδονίστηκαν από το βαγόνι και βρεθήκαν πάνω σε θάμνους.
Ο 25χρονος Στέλιος, ένας από τους τραυματίες, μίλησε στον ΑΝΤ1 και σημείωσε: «Μπήκαμε στο τρενάκι, το οποίο δεν είχε κάποια ζώνη. Κατεβαίνοντας από τη δεύτερη μεγάλη ανηφόρα, δεν υπήρχε καν νερό και αμέσως στη στροφή το βαγόνι εκτροχιάστηκε και εμείς πέσαμε στο νερό και εμένα με ξύπνησαν λιπόθυμο μέσα στη λάσπη, στο νερό.

Έχω χτυπήσει στα πλευρά, έχω κάνει 12 ράμματα στο κεφάλι, έχω χτυπήσει στον ώμο μου. Μια κοπέλα έχει τέσσερα πλευρά σπασμένα και τρύπα στον πνεύμονα και ένα άλλο παιδί έχει ρήξη σπλήνας», ανέφερε ο νεαρός που τραυματίστηκε. «Από το πάρκο, ήρθαν εδώ μόνο και μόνο για να πιάσουν ένα παιδί από τα υπόλοιπα, στο οποίο να πουν και καλά δεν είναι έτσι τα πράγματα ότι και καλά σηκωθήκατε εσείς στο τρενάκι και τέτοια. Ήρθαν για να μας δείξουν ότι και καλά φταίγαμε εμείς, αλλά αυτό δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση γιατί εμείς κρατιόμασταν δεξιά και αριστερά σε κάτι σίδερα και δεν είμαστε 12 χρονών παιδιά για να σηκωθούμε, αλίμονο. Εμείς να διασκεδάσουμε πήγαμε», είπε ακόμη ο Στέλιος


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: