«Αν με φιλήσεις θα ξεpάσω»: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίοu "έδιωξε" την Ελένη Φοuρέιρα από την αγκαλιά του

September 23, 2022

«Αν με φιλήσεις θα ξεpάσω»: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίοu "έδιωξε" την Ελένη Φουρέιρα από την αγκαλιά του


«Αν με φιλήσεις θα ξεpάσω»: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίοu "έδιωξε" την Ελένη Φουρέιρα από την αγκαλιά του

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Πρωινό μας” και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, για τις προτάσεις που δέχτηκε μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και την πιο άβολη στιγμή που είχε πάνω στη σκηνή.

Η πιο άβολη στιγμή του Γιάννη Χατζηγεωργίου με την Ελένη ΦουρέιραΌπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση και ήμουν πάνω στη σκηνή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Ήμασταν αγκαλιά και γυρνάω και της λέω “Μην με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω”».


Διαφ.
Η πιο άβολη στιγμή τοu Γιάννη Χατζηγεωpγίου με την Ελένη ΦουρέιραΌπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση και ήμουν πάνω στη σκηνή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Ήμασταν αγκαλιά και γυρνάω και της λέω ...Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Πρωινό μας” και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, για τις προτάσεις που δέχτηκε μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και την πιο άβολη στιγμή που είχε πάνω στη σκηνή.

Η πιο άβολη στιγμή του Γιάννη Χατζηγεωργίου με την Ελένη Φουρέιρα

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση και ήμουν πάνω στη σκηνή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Ήμασταν αγκαλιά και γυρνάω και της λέω “Μην με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω”».

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μετάνιωσε που άφησε τη θεατρική παράσταση για το survivor

Για τη συμμετοχή του στο survivor, επεσήμανε «μετά τη συμμετοχή μου στο Survivor δέχτηκα προτάσεις για κάποιες παραστάσεις, αλλά δεν προλάβαινα. Δέχτηκα και κάποιες άλλες, αλλά θεωρώ ότι δεν μου πήγαινε πολύ. Αισθανόμουν άσχημα που άφησα την παράσταση για να πάω στο Survivor. Αυτό επηρέασε τη δουλειά μου, γιατί αυτό δημιουργεί μια αστάθεια, με αποτέλεσμα να μην σε εμπιστεύονται».


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: