"Τον τάιζε, τοu δάνειζε και τη σκότωσε": Η μητέpα της 31χpονης Άννας σπάει τη σιωπή της για το στuγερό έγκλημα

October 3, 2022

“Τον τάιζε, τοu δάνειζε και τη σκότωσε”: Η μητέpα της 31χρονης Άννας σπάει τη σιωπή της για το στυγερό έγκλημα


Διαφ.



Λεπτομέρειες από τη συμβίωση της 31χρονης με τον 56χρονο δολοφόνο εκείνης και του βρέφους στην Καβάλα βγάζει η μητέρα στη δημοσιότητα.

Ο Γολγοθάς που ανεβαίνει μετά το έγκλημα στην Καβάλα, δείχνει ατελείωτος. Είναι η μητέρα της αδικοχαμένης Άννας, που από το πρωί της περασμένης Παρασκευής, θρηνεί την απώλεια της κόρης και του εγγονιού της. Προσπαθεί να συνειδητοποιήσει όλα έχουν συμβεί. Το μίσος του δράστη, που έφτασε στο σημείο να σκοτώσει το ίδιο του, το παιδί, πριν εκτελέσει την κόρη της.

Η μητέρα της Άννας λέει στον Alpha πως η κόρη της βοηθούσε τον 56χρονο και εκείνος την εκμεταλλευόταν. «Πήγαινε στο μαντρί και τον βοηθούσε και εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ ένα μεροκάματο. Η κόρη μου πλήρωνε και τον τάιζε» λέει η γυναίκα, με τις πληροφορίες και τα στοιχεία που αποκαλύπτονται να σοκάρουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια, για πουλιά ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα. «Έκανε δύο προσπάθειες, την πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος αλλά μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μία και έξω αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε» τόνισε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφινίδης που εξέτασε τις σορούς των θυμάτων.

Σχετικά με την απόσταση που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς τα θύματα, αναφέρει πως ήταν κοντινή περίπου στα δύο με τρία μέτρα. «Είμαι σαράντα χρόνια ιατροδικαστής σπάνια βλέπω περίπτωση να σκοτώσουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: