«Όλοι με φοβούνται…»: Σε κακή κατάσταση 33χρονος που θέλει να μοιάσει σε εξωγήινο, δεν τον παίρνουν για δουλειά

December 3, 2022

«Όλοι με φοβούνται…»: Σε κακή κατάσταση 33χρονος που θέλει να μοιάσει σε εξωγήινο, δεν τον παίρνουν για δουλειά


Διαφ.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ένας 33χρονος, ο οποίος δεν μπορεί να βρει δουλειά λόγω ακραίων τατουάζ και σωματικών τροποποιήσεων.Ένας άνδρας που έχει κάνει τροποποιήσεις στο σώμα του και είναι καλυμμένος με τατουάζ για να μοιάζει με «Μαύρο Εξωγήινο» δήλωσε ότι δεν μπορεί να βρει δουλειά καθώς οι άνθρωποι τον «κρίνουν μόνο με βάση την εξωτερική εικόνα του».

Ο Γάλλος Anthony Loffredo είναι γνωστός ως «Μαύρος Εξωγήινος» αφού έχει κάνει ακραίες τροποποιήσεις στο σώμα του, όπως το κόψιμο της γλώσσας και εμφυτεύματα, καθώς και έντονα τατουάζ από την κορυφή ως τα νύχια – συμπεριλαμβανομένων των βολβών των ματιών.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει συγκεντρώσει 1,2 εκατομμύρια followers στο Instagram, καθώς ο κόσμος ενδιαφέρεται για τον αξεπέραστο 34χρονο και τις διαρκώς μεταμορφούμενες τροποποιήσεις του.

Όμως, παρά τους μεγάλους οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην πραγματική ζωή, ο Loffredo έχει ανοιχτεί για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της ασυνήθιστης εμφάνισής του, συμπεριλαμβανομένης της εύρεσης εργασίας.

Μυστήριος θάνατος 34χρονου: Η γυναίκα του μπήκε σπίτι και «πάγωσε», ήταν νεκρός με μαύρη σακούλα στο κεφάλι

Μιλώντας σε ένα επεισόδιο του podcast Club 113, ο Loffredo δήλωσε: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο: Δεν μπορώ να βρω δουλειά, υπάρχουν πολλά αρνητικά πράγματα. Θα μπορούσε να είναι θετικό γιατί νιώθεις καλύτερα, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει και μια σκοτεινή πλευρά».

Όμως, επέμεινε ότι είναι απλώς ένας φυσιολογικός άνθρωπος που θέλει να του συμπεριφέρονται σαν φυσιολογικό άτομο.

Ο ίδιος είπε: «Ο Loffoffrevo είναι ένας άνθρωπος που θέλει να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος που θέλει να ζήσει: “Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, εργάζομαι, έχω οικογένεια... Μου αρέσει να με κοιτάζουν σαν έναν κανονικό άνθρωπο με δουλειά, με οικογένεια, που έχει φίλο, κοπέλα, όλα αυτά. Αυτό είναι που με κάνει φυσιολογικό».

Διαβάστε επίσης: