"Βοήθεια. Αυτή είναι η 4η φορά": Η Μαίρη Συνατσάκη γύρισε σπίτι με το νεογέννητο, αλλά τα βρήκε "μπαστούνια"

January 4, 2023

“Βοήθεια. Αυτή είναι η 4η φορά”: Η Μαίρη Συνατσάκη γύρισε σπίτι με το νεογέννητο, αλλά τα βρήκε “μπαστούνια”


Διαφ.

Ταλαιπωρημένη αλλά πλέει σε πέλαγα ευτυχίας.

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε μαζί μας το κόλπο που βρήκε για να καταφέρνει να ηρεμεί την κόρη της.Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πριν περίπου ένα μήνα έφεραν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους και το πρώτο τους παιδί.

Από εκείνη την στιγμή η αγαπημένη Μαίρη Συνατσάκη βιώνει για πρώτη φορά συναισθήματα ως μητέρα, μια πρωτόγνωρη εμπειρία και όπως ήταν φυσικό η ζωή της έχει αλλάξει άρδην εξαιτίας της κορούλας της.

Όπως μας αποκάλυψε και η ίδια οι πρώτες μέρες υπήρξαν αρκετά δύσκολες μέχρι που κατάφερε να βρει το κόλπο για να την ηρεμεί… Αρκετά κουρασμένη αλλά πανευτυχής, η Συνατσάκη είπε ότι η κόρη της μεγαλώνει πολύ καλά και σύντομα τα ρούχα που έχει δεν θα της κάνουν οπότε θέλει να χαρίσει τα πράγματα που έχει συγκεντρώσει σε κάποια δομή.

Η Μαίρη Συνατσάκη φανερά κουρασμένη αλλά δεν πτοείται καθώς η χαρά και η ευτυχία της είναι απερίγραπτη τόνισε οτι η κορούλα της μεγαλώνει και θέλει να δωρίσει σε κάποια δομή τα πράγματα που σύντομα δεν θα της κάνουν.

Τόνισε επίσης ότι μιμείται τους λευκούς θορύβους για να ηρεμεί την κόρη της και και μάλιστα η Μαίρη Συνατσάκη πρόσθεσε οτι αυτό είναι και το μεγαλύτερό τη επίτευγμα.

Θέλω να κάνω μία ανακοίνωση”: Η Κατερίνα Στικούδη απαντά 1η φορά για τη φουσκωμένη κοιλιά μετά τα σχόλια

Κλείνει αναφέροντας και χαρακτηριστικά την λέξη “Βοήθεια” θέλοντας έτσι να τονίσει και τις δυσκολίες που βιώνει…

Τα stories της Μαίρης Συναντσάκη

“Έχω προσπαθήσει να κάνω αυτό το στόρι. Αυτή είναι η 4η φορά. Μετά το βλέπω και λέω: ”Κοπέλα μου πώς μιλάς έτσι; Έχεις ξεχάσει τι γίνεται;”. Έχω ξεχάσει πώς γίνεται”

“Όλο και όλο που θέλω να σας πω είναι χρόνια πολλά. Καλή χρονιά εύχομαι να έχετε περάσει όμορφα. Και να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια κοινωνική δομή για να δώσω μωρουδιακά πράγματα,

τα οποία στη μικρή πολύ σύντομα (δεν θα κάνουν) γιατί μεγαλώνει και με πολύ ωραίο ρυθμό”,

λέει η Μαίρη Συνατσάκη στα βίντεο της.

Και το μεγάλο της επίτευγμα της Μαίρη Συνατσάκη

“Το μεγαλύτερο μου επίτευγμα αυτό το τελευταίο διάστημα είναι ότι έχω μάθει να κάνω μόνη μου λευκούς ήχους. Σαν τον απορροφήτηρα που είναι σωτήριος δεν είμαι,

αλλά έχω μάθει να κάνω αυτό το shshshs και να την ηρεμώ. Βοήθεια”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: