Μια άλλη Μαργαρίτα Νικολαΐδη λίγο πριν τον γάμο: Τα χιλιάδες ευρώ που αρνήθηκε & το MasterChef που τη "ξέχασε"

January 10, 2023

Μια άλλη Μαργαρίτα Νικολαΐδη λίγο πριν τον γάμο: Τα χιλιάδες ευρώ που αρνήθηκε & το MasterChef που τη “ξέχασε”


Διαφ.

Με ανανεωμένη εμφάνιση υποδέχθηκε το νέο έτος η νικήτρια του MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, που μάλιστα είναι εν αναμονή του γάμου της.Η νικήτρια του MasterChef άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της υιοθετώντας την πιο hot τάση. Μιλώντας για το παιχνίδι στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε τι έκανε το χρηματικό ποσό που κέρδισε, σχολίασε την είσοδο του Έκτορα Μποτρίνι στο νέο κύκλο ενώ μίλησε και για τα σχέδια του γάμου της με τον αγαπημένο της, Χρήστο.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη

«Τον ξέρω τον Έκτορα και τα παιδιά είναι πάρα πολύ τυχερά. Όταν μου είπαν στην πρώτη μου πρακτική ότι θα πάω στον Έκτορα τους είπα: όχι, Παναγία μου, δεν πάω. Αλλά όταν μπήκα στην ομάδα τους, είναι όλη μια οικογένεια», είπε για τον Έκτορα Μποτρίνι ενώ αποκάλυψε ότι δεν της έγινε καμία κρούση από το ριάλιτι μαγειρικής για να συμμετάσχει ως guest στον νέο κύκλο. Όσο για το τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είπε πως:

«Στην αρχή δεν τα πείραζα. Τώρα το καλοκαίρι λίγο βόλτες και τα λοιπά πήρα και ένα αμάξι μεταχειρισμένο».

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη παραδέχτηκε πως έχει χάσει πολλά χρήματα από την άρνησή της να κάνει διαφημίσεις προϊόντων. «Η αλήθεια είναι ότι για καλλυντικά, ρούχα και μαλλιά θα είχα ανοίξει μαγαζί τώρα. Μαγειρικά η αλήθεια είναι ότι χάθηκαν αρκετά πάνω από 10.000 ευρώ».

Είπε σε 2 λεπτά όσα άλλοι δεν τολμούν: Σάλος με τα λόγια του Γιάννη Τσορτέκη για την απόφαση της Κυβέρνησης
 

Ο γάμος της, όπως είπε, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μέσα στο 2023.

«Έχει γίνει πρόταση γάμου μεταξύ μας. Όλο λέμε θα παντρευτούμε το καλοκαίρι κι έχουν περάσει 2-3 χρόνια από τότε. Το 2023 είναι η χρονιά μας οπότε μπορεί μέσα στο ’23», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Δείτε την αλλαγή στην εμφάνισή της

Μαργαρίτα Νικολαΐδη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: