Βασίλης Τερλέγκας: «Έχασα το φως μου, φοβήθηκα. Από αυτή την αρρώστια έχασα τρεις φίλους, 45, 50 και 36 χρονών»

February 20, 2023

Βασίλης Τερλέγκας: «Έχασα το φως μου, φοβήθηκα. Από αυτή την αρρώστια έχασα τρεις φίλους, 45, 50 και 36 χρονών»


Διαφ.

Ο Βασίλης Τερλέγκας σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν”, μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε την εποχή της καραντίνας, όπου αντιμετώπισε και ένα σοβαρό θέμα με την υγεία του.



Ειδικότερα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στους φίλους που “έχασε” από τον κορωνοϊό, ενώ αποκάλυψε πως επισκέφθηκε ψυχίατρο, διότι είχε χάσει το φως του.

Στα όρια της κατάθλιψης ο Βασίλης Τερλέγκας

Περάσατε κάποιο θέμα με την υγεία σας πριν δυο χρόνια περίπου, στην εποχή της καραντίνας;

Ήταν μια δύσκολη εποχή για μένα. Φοβήθηκα αρκετά… Είχα πάρει εικοσιπέντε κιλά εκείνο το διάστημα. Ήμουν μέσα στο σπίτι συνέχεια, έτρωγα, με αποτέλεσμα να παχύνω. Βίωσα δύσκολα πολύ το θέμα του κορονοϊού. Έχασα τρεις φίλους μου από αυτήν την αρρώστια, 45, 50 και 36 χρονών, έχουμε χάσει και μουσικούς και πολύ κόσμο γενικά. Φοβήθηκα, δεν ήξερα τι συμβαίνει γύρω μου. Όταν τελείωσε η καραντίνα και βγήκα να τραγουδήσω ξανά, έπαθα κρίση μεγάλη. Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης.

Η βοήθεια ειδικού στον Βασίλη Τερλέγκα

Χρειαστήκατε την βοήθεια κάποιου ειδικού ψυχολόγου για να το αντιμετωπίσετε όλο αυτό;

Δεν πήγα σε ψυχολόγο. Πήγα σε νευρολόγο-ψυχίατρο για να με βοηθήσει. Όπως είπα και πιο πριν δεν μπορούσα να τραγουδήσω. Ανέβηκα ξανά στην πίστα μετά την καραντίνα, με χειροκροτούσε ο κόσμος κι εγώ έχασα το φως μου. Πήγα στον ψυχίατρο και μου έδωσε θεραπεία για να μπορέσω να το ξεπεράσω. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και το αντιμετώπισα με τη σωστή αγωγή.

Βασίλης Τερλέγκας πρόβλημα υγείας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: