Κατάξανθη, μητέρα 14χρονης κόρης, εντελώς άλλη: Αγνώριστη η Αφροδίτη του Άκρως Οικογενειακόν 20 χρόνια μετά

February 26, 2023

Κατάξανθη, μητέρα 14χρονης κόρης, εντελώς άλλη: Αγνώριστη η Αφροδίτη του Άκρως Οικογενειακόν 20 χρόνια μετά


Διαφ.

Η Μαρούσα Στρογγυόγλου ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες της αγαπημένης σειράς “Άκρως Οικογενειακόν” που υποδύθηκε την κόρη του Γιάννη Μπέζου.



Η επιτυχημένη σειρά του ANT1 όποτε και να προβληθεί σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, καθώς το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το Άκρως Οικογενειακόν παραμένει αμείωτο.

Η τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, η έφηβη Αφροδίτη, σήμερα είναι 46 χρόνων και συνεχίζει να διαγράφει την δική της πορεία στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου. Η ίδια λατρεύει τη δουλειά της και το κοινό την καταχειροκροτεί σε κάθε νέα της προσπάθεια. Πλέον έχει τη δική της οικογένεια, στην οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της μια πανέμορφη κόρη, η οποία και είναι πλέον στην εφηβεία και είναι μια κούκλα.

Άκρως Οικογενειακόν

Η έφηβη Φαίδρα έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της και μαμά και κόρη έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση. Η κοπέλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει και χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Tik Tok και πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο που χορεύει με την μαμά της στο σαλόνι του σπιτιού τους, όπου και σε λίγα μόνο λεπτά, έγινε viral.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Άκρως ΟικογενειακόνΆκρως Οικογενειακόν


Πηγή

Διαβάστε επίσης: