“Ξεφορτώθηκε” 22 ολόκληρα κιλά: Η Γωγώ Τσαμπά έμεινε μισή, ντύθηκε στα κόκκινα, βάφτηκε & αποθεώθηκε στο διαδίκτυο

February 26, 2023

“Ξεφορτώθηκε” 22 ολόκληρα κιλά: Η Γωγώ Τσαμπά έμεινε μισή, ντύθηκε στα κόκκινα, βάφτηκε & αποθεώθηκε στο διαδίκτυο


Διαφ.

Η Γωγώ Τσαμπά κατάφερε να χάσει 22 κιλά και ν’ αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της, με τους ακόλουθούς της στο instagram να την αποθεώνουν.Ειδικότερα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με ένα υπέροχο κόκκινο κοστούμι και τα σχόλια ήταν μόνο κολακευτικά από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Εκτός, όμως, από τα κιλά που έχασε, άλλαξε το στιλ της, τη γκαρνταρόμπα της, ξεκίνησε να βάφεται και γενικότερα να περιποιείται και να προσέχει τον εαυτό της.

Πως έχασε 22 κιλά η Γωγώ Τσαμπά

Μάλιστα, σε παλιότερη συνέντευξή της, είχε υπογραμμίσει «μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα τα χάρισα κάπου αλλού. Έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά, αλλά επειδή δεν ήθελα να βλέπω αυτό που έβλεπα από τον εαυτό μου, το έκοψα. Το ποτό δεν μου φαινόταν, αλλά πείραζε εμένα. Το έκανα για εμένα, να νιώσω εγώ καλά».

Ο εθισμός της Γωγώς Τσαμπά στο αλκοόλ

Σε πιο πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” η Γωγώ Τσαμπά επεσήμανε «δε θα ρίξω ποτέ την ευθύνη για τον εθισμό μου στο αλκοόλ στη νύχτα ή τη δουλειά μου. Σίγουρα επηρεάζει αλλά είναι τα θέλω. Το έκοψα μαχαίρι. Είναι αυτό που είπα, είναι να το θες. Αν θες να κόψεις κάτι, θα το κόψεις. Μου δίνουν να πιω στα πανηγύρια αλλά αν πω όχι, θα είναι όχι. Το σέβονται. Τώρα στις γιορτές, αν βγω και θέλω να πιω ένα ποτό θα το πιω. Ξέρω που να σταματήσω. Πλέον έχω τρομερή αυτοσυγκράτηση».

Γωγώ Τσαμπά κιλά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: