Βανδή – Μπισμπίκης: «Αγάπη μου» φιλιά, αφιερώσεις και αντιδράσεις για «γεροντοέρωτα»

February 25, 2023

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, υποστηρίζει ένα σοφό ρητό και όσον αφορά το πρώτο, σίγουρα ταιριάζει γάντι στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι ζουν ένα μεγάλο έρωτα για παραπάνω από ενάμιση χρόνο τώρα και εδώ και αρκετό καιρό (ευτυχώς) δεν το κρύβουν. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους έχουν φιληθεί, ενώ βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα ή τα… smartphones γύρω τους που κάνουν τα τρυφερά τους στιγμιότυπα viral σε χρόνο μηδέν στα social media


Διαφ.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης το προηγούμενο Σάββατο (18/2) στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται φέτος η Δέσποινα Βανδή μαζί με τις Melisses, το οποίο κυριολεκτικά «έπαιξε» παντού, όπως και τα φιλιά που έδωσαν οι δυο τους επί σκηνής. Για ακόμα μια φορά τα σχόλια των χρηστών στα social media και σε όποια πλατφόρμα ανέβηκαν τα σχετικά βίντεο μοιράστηκαν. Κάποιοι χρήστες σχολίασαν αρνητικά το ζευγάρι, λέγοντας ότι παραείναι διαχυτικό «για την ηλικία του» και ότι θα έπρεπε και οι δύο «να σκέφτονται τα παιδιά τους». Βέβαια, την καλύτερη απάντηση στο δεύτερο επιχείρημα την έδωσε η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία σε insta story της δανείστηκε στίχο από το τραγούδι της μητέρας της, «Ερωτα θέλει η ζωή» και έδειξε πόσο χαίρεται με την ευτυχία της μητέρας της. 

Σε συνέντευξή της δε στη Super Κατερίνα το περασμένο φθινόπωρο η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει μια όμορφη σχέση με τα δυο παιδιά της. «Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν. Μου ζήτησαν μόνοι τους να τους τον γνωρίσω και εξεπλάγην. Έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση μαζί του και μου δίνει χαρά αυτό. Ξεκινά από εμένα γιατί τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους, αλλά και ο Βασίλης το έχει εμπνεύσει αυτό στα παιδιά μου», είχε πει τότε η γνωστή τραγουδίστρια.

Και μπορεί η ίδια να μην απαντάει καθόλου στα όποια αρνητικά σχόλια και απλά να χαμογελάει, όπως έκανε και την Τετάρτη (22/2) φτάνοντας στο Hotel Ερμού όταν ρωτήθηκε για αυτά από τους δημοσιογράφους, αλλά μάλλον θέλησε να «γλεντήσει» λίγο όσους τα διατυπώνουν. Ανεβαίνοντας στη σκηνή με την Άννα Βίσση, είπε από το μικρόφωνο στον σύντροφό της που βρισκόταν από κάτω «σ’ αγαπώ», στέλνοντάς του ένα φιλί, ενώ η απόλυτη «τρόλαρε» το ζεϊμπέκικο που εκείνος είχε χορέψει λίγες ημέρες νωρίτερα χορεύοντας και εκείνη με τη σειρά της το «Ένα τσιγάρο διαδρομή». Το ίδιο έκανε μέσα στην εβδομάδα και ο Αντώνης Ρέμος που χόρεψε α λα Βασίλης Μπισμπίκης το δικό του ζεϊμπέκικο «Μόνος μου» λέγοντας πως είναι «της μόδας».

Βέβαια, για να φτάσουμε στο σημείο να εκφράζονται ελεύθερα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αδιαφορώντας για τα όποια αρνητικά σχόλια, πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι κυκλοφόρησαν το φθινόπωρο του 2021 και αφού είχε γίνει γνωστό ότι η τραγουδίστρια είχε χωρίσει από τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη. Όσο ο καιρός περνούσε οι φήμες ήταν όλο και πιο έντονες ώσπου τον Νοέμβριο του 2021 η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση σε εγκαίνια δραματικής σχολής όπου τα φλας των φωτογράφων πήραν «φωτιά». Μπορεί τότε να μην είχαμε φιλί on camera, ήταν, όμως, η επιβεβαίωση όλης της φημολογίας που είχε προηγηθεί και ήταν αρκετό, ώστε κάθε κοινή τους δημόσια εμφάνιση από κει και πέρα να γίνεται αντικείμενο συζήτησης για αρκετές ημέρες μετά. 

«Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι και μου είπε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη βόλτα στη ζωή μαζί. Ήμουν φοβισμένη στην αρχή, οχυρωμένη πίσω από πεποιθήσεις. Αυτό που ερωτεύτηκα στον Βασίλη είναι η αλήθεια του», είχε εξομολογηθεί πάλι στη Super Κατερίνα η τραγουδίστρια.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η κάμερα τους πέτυχε στο αεροδρόμιο με το ζευγάρι να είναι ευγενικό μεν με τους δημοσιογράφους, αλλά ταυτόχρονα να μη θέλει να πει κάτι παραπάνω για τη σχέση του πέρα από το προφανές, δηλαδή, το ότι είναι μαζί και ερωτευμένοι, μια τακτική που έχουν ακολουθήσει μέχρι και σήμερα. Στην περίπτωσή τους οι φωτογραφίες είναι αυτές που μιλούν πάντα από μόνες τους, ενώ είναι συγκεκριμένες οι φορές που οι ίδιοι έχουν μιλήσει ο ένας για τον άλλο σε συνεντεύξεις τους. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δεν έχει κρύψει ότι είχε προειδοποιήσει τον Βασίλη Μπισμπίκη για τη μεγάλη δημοσιότητα που θα έπαιρνε η σχέση τους αν και κάτι μας λέει ότι ούτε η ίδια δεν θα περίμενε τα φιλιά τους σε εστιατόριο στην Αράχωβα ή σε κουτούκια και ταβέρνες να γίνονται viral σε χρόνο μηδέν και να παίζουν σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Βέβαια, μπορεί να υπάρχουν οι επαγγελματίες και μη παπαράτσι που τους «δίνουν», μπορεί να υπάρχουν αρνητικά σχόλια, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που πάντα στα social media γράφουν το πόσο χαίρονται να βλέπουν το ζευγάρι αγαπημένο και τους εύχονται να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένοι, δίνοντας πληρωμένες απαντήσεις σε όσους στάζουν δηλητήριο. «Είχα πει στον Βασίλη ότι θα είναι δύσκολο αυτό με τη δημοσιότητα καθώς εκείνος ήταν ένας άνθρωπος από άλλο κόσμο, εγώ ήμουν συνηθισμένη. Με ενόχλησε που πηγαίναμε για φαγητό σε ένα ταβερνάκι και μας έβγαζαν φωτογραφίες με το κινητό και τις πουλούσαν», είχε παραδεχθεί η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου.

View this post on Instagram

A post shared by Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis)

 

View this post on Instagram

A post shared by Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis)

Όλο αυτό το διάστημα ο ένας στηρίζει τον άλλο, δίνοντας το «παρών» όπου εμφανίζεται είτε σε θέατρο είτε σε συναυλιακούς χώρους είτε στα τηλεοπτικά πλατό, ενώ φέτος δεν είναι λίγες οι φορές που ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει επισκεφτεί τη Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει και δείχνει το θαυμασμό του σε αυτή και μέσα από insta stories. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι στο προφίλ του στο Instagram θα βρει κανείς μόνο δύο αναρτήσεις αφιερωμένες σε εκείνη, αλλά με νόημα όπου την αποκαλεί «αγάπη μου» και «ψυχή μου».

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

 

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Με τη σειρά της και η Δέσποινα Βανδή έχει κάνει λίγες αναρτήσεις μαζί του, αλλά αυτές τα λένε όλα. Αξέχαστο έχει μείνει και το κοινό story από σύντομο ταξίδι τους στην Ιταλία πριν λίγο καιρό όπου ήταν στην αγκαλιά του, αλλά και τα φιλιά τους ανήμερα τα Χριστούγεννα πάλι στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά φέτος η Δέσποινα Βανδή όπου με αφορμή το αναμμένο τσιγάρο του σε κλειστό χώρο, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο στόχαστρο.  

vandi-mpismpikis-insta
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης | @bisbikis.vasilis

«Έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Είμαι ευτυχισμένη που είμαι με τον Βασίλη, γεμίζει με χαρά την κάθε μου ημέρα… Έριξε όλες μου τις άμυνες», έχει δηλώσει η Βανδή στη Super Κατερίνα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: