«Αυτό βρήκαμε όταν ψάξαμε το κινητό…»: «Βόμβα» από Ατζούν, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για Δαλάκα – Ασημίνα

March 17, 2023

«Αυτό βρήκαμε όταν ψάξαμε το κινητό…»: «Βόμβα» από Ατζούν, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για Δαλάκα – Ασημίνα


Διαφ.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της Τουρκίας που ασχολείται με το Survivor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star.



Ο Τούρκος παραγωγός επιβεβαιώνει πολλά από αυτά που είχαν γίνει γνωστά μέσα από ρεπορτάζ, όπως ότι επρόκειτο να κάνει ραντεβού με τις δύο παίκτριες για όσα συνέβησαν αλλά ο φονικός σεισμός στην Τουρκία ανέτρεψε τα σχέδιά του.

Αυτό όμως που είπε και ανατρέπει όλα τα δεδομένα είναι πως στην πραγματικότητα δεν βρέθηκαν επικοινωνίας της Κατερίνας Δαλάκα όταν ερευνήθηκε το τηλέφωνο το οποίο τα δυο κορίτσια φέρεται να χρησιμοποίησαν για να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα.

«Κάναμε meeting στην Αθήνα. Στο ελληνικό Survivor υπήρχε πρόβλημα με την επικοινωνία και προηγουμένως. Ένας παίκτης κάπως είχε μια επικοινωνία εκτός κανόνων. Σε αυτό το meeting ρώτησα τους παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τι θα θέλατε να γίνει ως τιμωρία. Όλοι είπαν την αποβολή. Και συμφώνησα. Είμαι φίλος με όλους τους.

Τους γνωρίζω όλους. Παρουσίασα σχεδόν 30 επεισόδια. Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε και την 4η-5η εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα (όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος). Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή την συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Την αγαπώ πολύ και αυτή.

Διαβάστε επίσης: