«Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός»: Η σχέση του Κώστα Αποστολάκη με την 11χρονη κόρη και η εξομολόγηση

March 23, 2023

«Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός»: Η σχέση του Κώστα Αποστολάκη με την 11χρονη κόρη και η εξομολόγηση


Διαφ.

Ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» της Αθηναϊδας Νέγκα, προχθές, Τρίτη, το βράδυ και μίλησε για τον ρόλο του πατέρα, την σχέση που έχει με την κόρη του και τη σχέση που έχει με την εκκλησία.Η σχέση του Κώστα Αποστολάκη με την κόρη του

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός. Η αναξιότητα όμως σε κάνει να προσπαθείς παραπάνω. Η κόρη μου είναι 11 χρονών και σήμερα τα λέμε όλα. Καθόμαστε και κάνουμε κουβέντα που τρελαίνεσαι. Μου είπε για κάποιο πράγμα που είναι δικό της πως δεν μπορεί να το διαχειριστεί, σε αυτή την ηλικία και είμαι πολύ χαρούμενος που σκέφτεται έτσι».

Και συνεχίζει ο Κώστας Αποστολάκης «τα λέμε όλα με την μικρή μου και έχει απορίες πάρα πολύ ωραίες. Την σχέση που έχω με την εκκλησία δεν την καταλαβαίνει ακριβώς, την καταλαβαίνει νοητικά. Δηλαδή την καταλαβαίνει με το μυαλό, δεν την καταλαβαίνει ψυχικά. Νομίζει ότι είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει η εκκλησία. Και αυτό όμως δεν είναι λίγο».

Ο Κώστας Αποστολάκης έκανε 30 χρόνια κραιπάλες

Όσον αφορά την εκκλησία, επεσήμανε «εγώ δεν ήμουν άνθρωπος που πήγαινα στην εκκλησία, δεν είχα εξομολογηθεί ποτέ, 30 χρόνια δούλευα βράδυ και έχω πιει 270.000 τόνους Bacardi και άλλους τόσους τόνους ουίσκι. Πήγαινα στις 8 το πρωί στο σπίτι μου και να μην πω τα συναφή και τα παρελκόμενα της ιστορίας αυτής. Δεν είχα πάει ποτέ στην εκκλησία, δεν με ενδιέφερε, αλλά κάποια στιγμή ζήτησα βοήθεια».


Πηγή