«Το ήξερες ότι φοράω μακιγιάζ»: “Λύγισε” στον αέρα η Λίτσα Πατέρα με την έκπληξη που της έκαναν τα εγγόνια της

March 25, 2023

«Το ήξερες ότι φοράω μακιγιάζ»: “Λύγισε” στον αέρα η Λίτσα Πατέρα με την έκπληξη που της έκαναν τα εγγόνια της


Διαφ.

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή «Είμαστε μαζί» στον ΑΝΤ1 και η Ελίνα Παπίλα στο δεύτερο επεισόδιο υποδέχτηκε την πρώτη της καλεσμένη, Λίτσα Πατέρα.Η Λίτσα Πατέρα δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις μίλησε μεταξύ άλλων, για την αστρολογία, τη δυσπιστία που έχει αντιμετωπίσει για την ενασχόλησή της αλλά και την αγάπη της στην αστρολογία.
«Θα ήθελα πολύ ο κόσμος να μάθει ότι η αστρολογία γιατί αυτό θα τον πάει στη δημιουργική αρχή, όπως θέλετε πες Θεό, δύναμη.Έχω αντιμετωπίσει δυσπιστία ακόμη και με ανθρώπους που ρωτάνε. Ας μην ξεχνάμε ότι τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό τον ανακάλυψαν οι μάγοι και οι αστρολόγοι με τη σύνοδο Δια – Κρόνου και αυτό έχει αποδειχθεί στο Αστεροσκοπείο της Γερμανίας» είπε στην Ελίνα Παπίλα η Πατέρα.

«Το ήξερες ότι φοράω μακιγιάζ…» είπε με χιούμορ. «Είναι πολύ καλά παιδάκια, τα αγαπάω πάρα πολύ όπως όλα τα παιδιά του κόσμου» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια η εκπομπή επιφύλαξε μία έκπληξη με μηνύματα που έστειλαν στην αστρολόγο τα εγγόνια της, Ευμορφία και Αριστείδης. Η Λίτσα Πατέρα χωρίς να φαντάζεται τι της είχαν ετοιμάσει, έμεινε άφωνη και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.
Πώς αποφάσισε να καταπιαστεί στον ελεύθερο χρόνο της με την αγιογραφία;

«Επειδή η αστρολογία σε πάει κατευθείαν στον Θεό, ανώτερη δύναμη, έλεγα Θεέ μου εγώ τι μπορώ να κάνω για σένα και είπα να μάθω να ζωγραφίζω. Έγινε κάτι συγκλονιστικό. Ήρθε μία κοπέλα για να της πω κάποια πράγματα και μου είπε ότι είναι αγιογράφος. Της είπα θέλω και εγώ να μάθω και μου είπε να πάω στη σχολή της. Μετά το ξέχασα και πήρα ένα περιοδικό και είδα μαθήματα αγιογραφίας. Πήγα και είδα την κοπέλα που έγινε η δασκάλα μου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο».


Πηγή