Σοφία Μουτίδου: Ποζάρει με μαγιό λέγοντας «Η ντροπή για το σώμα είναι θεμέλιο ψυχικού πόνου»

March 25, 2023

Σοφία Μουτίδου: Ποζάρει με μαγιό λέγοντας «Η ντροπή για το σώμα είναι θεμέλιο ψυχικού πόνου»


Διαφ.

H Σοφία Μουτίδου συνηθίζει να μη χρησιμοποιεί φίλτρα στις δημοσιεύσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσπαθεί να παρουσιάσει στους διαδικτυακούς της φίλους την αληθινή της εικόνα.



Αυτή τη φορά η γνωστή κωμικός αποφάσισε να δημοσιεύσει μία ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό, την οποία συνόδεψε με το παρακάτω μήνυμα: «Η ντροπή για το σώμα είναι θεμέλιο άγχους και ψυχικού πόνου. Και παραπέρα η ντροπή για τη σeξουαλικότητα. Η ντροπή είναι εμπόδιο».

Η δημοσίευση συγκέντρωσε σε λίγη ώρα πολλά σχόλια, με αρκετούς να την ευχαριστούν που τους κάνει να νιώθουν άνετα και με το δικό τους σώμα. Υπήρχαν και κάποιοι ωστόσο, που σχολίασαν πως όλοι πρέπει να αγαπάνε το σώμα τους με τις ατέλειές του, αρκεί να μην ξεπερνάνε τα όρια, καθώς αν φτάσουν σε παχυσαρκία δεν είναι υγιές.

«Ντροπή σε αυτούς που θέλουν να ντρεπόμαστε», σχολίασε μία κοπέλα με μία άλλη να προσθέτει «Σε ευχαριστούμε που προσπαθείς να κάνεις τους ανθρώπους να νιώσουν πιο άνετα με το σώμα τους». Κάποιος χρήστης του Instagram έγραψε: «Συμφωνώ απόλυτα όμως πρέπει να δίνουμε και το μήνυμα οτι η παχυσαρκία ειναι αρρωστια και να μην επαναπαυόμαστε σε αυτη την κατάσταση, αλλά να προσπαθούμε για το καλύτερο για την υγεία μας».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: