Με το παιδί μου δεν παίζεις, θα σε καταπιώ»: «Χείμαρρος» ο Τριαντάφυλλος για τον Μαρτίκα

April 2, 2023

Με το παιδί μου δεν παίζεις, θα σε καταπιώ»: «Χείμαρρος» ο Τριαντάφυλλος για τον Μαρτίκα


Διαφ.

Στο φετινό Survivor All Star γίνεται της παραβίασης και της αποκάλυψης…. καθώς μέρα με την μέρα βγαίνουν συνεχώς νέες αποκαλύψεις για παίχτες που τρώνε, για κινητά… Και δεν είναι λίγοι και οι πρώην παίκτες του Survivor που προχωράνε σε αποκαλύψεις και σε δηλώσεις που θα συζητηθούν. Ένας από αυτούς και ο Τριαντάφυλλος ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων τον Βασάλο ενώ μίλησε και σε έντονο ύφος και για τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος και ανέφερε το όνομα του Τριαντάφυλλου σε ένα από τα επεισόδια της εβδομάδος κάτι το οποίο και ενόχλησε τον γνωστό τραγουδιστή.



Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος κατά του Σπύρου Μαρτίκα

Ο πρώην παίκτης του Survivor Τριαντάφυλλος φιλοξενήθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και συζήτησε για όλα όσα συμβαίνουν στο φετινό ριαλιτι επιβίωσης ενώ θέλησε να απαντήσει και στον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλιο με την εξής φράση «με τον Τριαντάφυλλο που ήταν άρρωστος…». Κάτι το οποίο εξόργισε τον τραγουδιστή όπως θα μας εξηγήσει και στο βίντεο παρακάτω.

«Να το εξηγήσω στον κόσμο. Αν έλεγε ότι ο Ντάφυ με το τραυματισμένο πόδι, οκ. Άφησε τη λέξη… με τον Τριαντάφυλλο που ήταν άρρωστος και πάει ο γιος μου στο σχολείο και του λένε τα παιδάκια τι έχει ο μπαμπάς σου και είναι άρρωστος και έρχεται και μου λέει “μπαμπά τι έχεις και είσαι άρρωστος” και μου γύρισε το κεφάλι. Δεν παίζεις με αυτά, με το παιδί μου δεν παίζεις. Θα σε καταπιώ φίλε».

«Βλακεία έκανα έπρεπε να πάω κι εγώ»

«Πρέπει να το αλλάξουν, δεν είναι Survivor αυτό. Τρώνε όλοι, τηλεφωνούν όλοι… βλακεία έκανα έπρεπε να πάω κι εγώ… σίγουρα ο Βασάλος είναι ο νούμερο ένα τηλεφωνάκιας του Survivor», είπε σε άλλο σημείο.

Δείτε της δηλώσεις Τριαντάφυλλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: