Γιώργος Κοψιδάς: «Αποφάσισα να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα και έγκυο στο παιδί κάποιου άλλου, είναι φυσιολογικό»

April 5, 2023

Γιώργος Κοψιδάς: «Αποφάσισα να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα και έγκυο στο παιδί κάποιου άλλου, είναι φυσιολογικό»


Διαφ.

Για τη σχέση με την πρώην σύντροφό του αλλά και το ρέικι μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».



«Ξεκίνησα να κάνω κάποιες θεραπείες και έτσι με κέρδισε το ρέικι. Ξεκινώντας αυτόν το δρόμο δεν έχει επιστροφή. Οι δονήσεις που στέλνουμε με το που ξυπνάμε δημιουργούν την πραγματικότητά μας, οπότε εάν θέλω να αλλάξω εμπειρίες αλλάζω τη δόνησή μου. Θεωρώ ότι ήταν λάθος μου που δήλωσα ότι με το ρέικι επισκεύασα χαλασμένο αντικείμενο, κάποιοι μπορεί να είπαν “τι μας λέει τώρα αυτός;”. Η επισκευή ενός αντικειμένου μέσω του ρέικι συνέβη μέσα από εμένα, φεύγει το εγώ στην άκρη και γίνεται ένας αγωγός ενέργειας», είπε αρχικά ο ηθοποιός.






Ο Γιώργος Κοψιδάς αναφέρθηκε, στη συνέχεια, στην πρώην σύντροφό του: «Το να αποφασίσω να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα και έγκυο με παιδί κάποιου άλλου για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί τρελό, αλλά για εμένα ήταν φυσιολογικό, ήμουν πολύ ερωτευμένος. Έχουμε πολύ ωραία σχέση με το παιδί της πρώην συντρόφου μου. Μεγάλωσε με τους γονείς μου και ακόμη και τώρα την βλέπω. Περίμενα οι γονείς μου να είναι πιο συγκρατημένοι με την απόφασή μου να μεγαλώσω το παιδί, αλλά τελικά είναι πιο ανοιχτόμυαλοι από ό,τι φανταζόμουν».


Πηγή