Άγριος καυγάς με Βανδή – Δρούτσα: «Δεν πάμε για τραγουδίστριες, πες κάτι άλλο – Τι θες να ακούσεις Εύη; Τι θα λεγες, εσύ;»

April 9, 2023

Άγριος καυγάς με Βανδή – Δρούτσα: «Δεν πάμε για τραγουδίστριες, πες κάτι άλλο – Τι θες να ακούσεις Εύη; Τι θα λεγες, εσύ;»


Διαφ.

Τη μεγάλη επιτυχία της Κατερίνας Στανίση «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;» τραγούδησαν οι Εύη Δρούτσα και ο Bo στο πλαίσιο του 7ου live του J2US.Αμέσως μετά την εμφάνιση του ζευγαριού, όμως, η Δέσποινα Βανδή είχε ορισμένες ενστάσεις οι οποίες δεν έγιναν… δεκτές από την Εύη Δρούτσα.

«Πάρα πολύ μου αρέσατε! Ήταν ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο επάνω σας! Μπο, εντυπωσιάστηκα με σένα που μπαίνεις σε αυτόν τον ρόλο και τον εξυπηρετείς τέλεια. Η ευελιξία είναι πολύ μεγάλο προσόν, να ξέρεις. Εύη, ήσουν πολύ καλή. Εντάξει, μικρές αστάθειες και τα λοιπά αλλά…».

«Τον έχω με το πιστόλι στον κρόταφο. Άσε μας μωρέ και εσύ με τις αστάθειες σαν τον Σταμάτη, μας έχετε τρελάνει. Άσε μας. Και εγώ έχω γίνει κριτική επιτροπή και ήξερα τι έλεγα», είπε με χιούμορ η Εύη Δρούτσα και συνέχισε, λέγοντας «Τραγουδίστρια, μωρέ, θα γίνω; Άσε με πια» αποκρίθησε, σε υψηλούς τόνους, η Εύη Δρούτσα διακόπτοντας την κριτική της Δέσποινας Βανδή. «Μάλιστα, ωραία, έχεις δίκιο. Λοιπόν, ήσασταν φανταστικοί. Μονσεράτ Καμπαγιέ και αλάνθαστη. Τι θα πούμε, ρε Εύη, εδώ δηλαδή που καθόμαστε;».

Ε.Δ.: «Μα τις αστάθειες; Πες κάτι άλλο! Και γω έχω γίνει κριτική επιτροπή και ήξερα τι κάνω. Πως να γίνει;»

Δ.Β.: «Θέλεις να πω κάτι άλλο. Μάλιστα, πες μου τι θα ήθελες να ακούσεις εσύ»

Ε.Δ.: «Μα δεν πάμε να γίνουμε τραγουδιστές».

Δ.Β.: «Ναι, αλλά εδώ πέρα κρίνουμε την σκηνική παρουσία και τα φωνητικά»

Ε.Δ.: «Μια χαρά, φοράω και τουαλέτα».

Δ.Β.: «Η σκηνική σου παρουσία ήταν άψογη, καταπληκτική και πάρα πολύ ωραίο όλο το παιχνίδισμα. Καταπληκτικό. Ας περάσουμε, όμως, και στο επόμενο κεφάλαιο. Τι θα έλεγες, εσύ, Εύη αν ήσουν κριτής».

«Τα πήρε τώρα» αναφώνησε ο Σταμάτης Φασουλής για την αντίδραση της Εύης Δρούτσα ενώ την ίδια ώρα, με χιούμορ, ο παρουσιαστής του J2US ακούστηκε να λέει «άουτς».


Πηγή