«Σήμερα μαγείρεψα για την αδερφή μου, ήμουν 13 όταν έφυγε»: Δάκρυσαν όλοι στο Masterchef με το άγνωστο δράμα του Ηλία

April 12, 2023

«Σήμερα μαγείρεψα για την αδερφή μου, ήμουν 13 όταν έφυγε»: Δάκρυσαν όλοι στο Masterchef με το άγνωστο δράμα του Ηλία


Διαφ.

Ο Ηλίας Κιαζόλι μαγείρεψε στην κουζίνα του MasterChef, χθες, Μεγάλη Τρίτη, διεκδικώντας την παραμονή του στο ριάλιτι μαγειρικής.Αφού ολοκλήρωσε την προσπάθεια στη δοκιμασία αποχώρησης, ο παίκτης του MasterChef, φορτισμένος συναισθηματικά, μίλησε στην κάμερα για την απώλεια της αδερφής του.

Το προσωπικό δράμα του Ηλία Κιαζόλι

Όπως υπογράμμισε ο Ηλίας Κιαζόλι με βουρκωμένα μάτια «σήμερα δεν μαγείρεψα για κανέναν. Μαγείρεψα για τον εαυτό μου, μαγείρεψα για ένα πρόσωπο που το αγαπάω πάρα πολύ. Αλλά πιο πολύ για τον εαυτό μου. Είναι μια περίεργη ημέρα για μένα, διότι, σαν σήμερα, έχει γεννηθεί η αδελφή μου που έχω χάσει. Εντάξει, η αδελφή μου έχει πεθάνει όταν ήμουν 13 χρονών. Σε περίπτωση που κερδίσω, θα αφιερώσω αυτή τη νίκη σε αυτήν».

Ο Ηλίας Κιαζόλι επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef

O Ηλίας κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία, απέναντι στη Στέλλα και τον Μότο στο ριάλιτι μαγειρικής και επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef, αφιερώνοντας τη νίκη στο αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειάς του που έχασε.

Στο τέλος της δοκιμασίας, η Στέλλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Από τον εξώστη της έλεγαν ότι είναι καλό το αποτέλεσμα, απλά χρειαζόταν να βάλει περισσότερη αγάπη στο πιάτο της.

Ερωτηθείσα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τι έπαθε, η Στέλλα σημείωσε ότι είναι από την ένταση. «Καθάριζες κρεμμύδια;» την πείραξε ο κριτής για να ελαφρύνει το κλίμα, με τη Στέλλα να σημειώνει ξανά ότι τα δάκρυα είναι από την ένταση.


Πηγή