Ιδανικό για Πάσχα, κολακεύει κάθε σώμα: Το φόρεμα της Τσιμτσιλή είναι η απόλυτη επιλογή για το γιορτινό τραπέζι

April 14, 2023

Ιδανικό για Πάσχα, κολακεύει κάθε σώμα: Το φόρεμα της Τσιμτσιλή είναι η απόλυτη επιλογή για το γιορτινό τραπέζι


Διαφ.

Το βράδυ της Ανάστασης και τα γιορτινά τραπέζια της Κυριακής πλησιάζουν μέρα με την μέρα και αρκετός κόσμος ίσως να σκέφτεται τι θα φορέσει. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θεωρείται και όχι αδίκως ως μια από τις πιο καλοντυμένες και καλαίσθητες παρουσίες στην Ελληνική τηλεόραση και γι’αυτό το λόγο αρκετές φορές έρχεται με στιλιστικές προτάσεις που ενθουσιάζουν το γυναικείο κοινό και αναμένουν πως και πως τις αναρτήσεις της.



Το φόρεμα της Τσιμτσιλή είναι η απόλυτη επιλογή για το γιορτινό τραπέζι

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είτε μέσω της εκπομπής της, είτε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram δίνει τις προτάσεις της. Έτσι και τώρα λοιπόν επέλεξε το απόλυτο φόρεμα ορισμό του passepartout (ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις δηλαδή). Φόρεσε ένα φόρεμα σε μίνι μήκος αλλά όχι υπερβολικά κοντό, από δαντέλα και σε κλασσικό μαύρο χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις μέρες.

Ένα φόρεμα κλειστό επάνω με ελαφριά άλφα γραμμή συνδυάζοντάς το με γαλάζια πέδιλα, ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις τις ημέρες των γιορτών. Είτε αυτές είναι ένα γιορτινό τραπέζι, μια βραδινή έξοδο ή το βράδυ της Ανάστασης.

Δείτε το φόρεμα της Τσιμτσιλή

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: