Τότε ήταν 14, τώρα πια 33: Έτσι είναι σήμερα, 21 χρόνια μετά, η Πολυξένη του ALTER -Μοιάζει με μούσα οίκου μόδας

April 15, 2023
Πριν ήταν 14 ετών, αλλά τώρα είναι 33 ετών: Έτσι είναι η Πολυξένη του ALTER σήμερα, 21 χρόνια αργότερα, και μοιάζει σαν μούσα οίκου μόδας.

Τότε ήταν 14, τώρα πια 33: Έτσι είναι σήμερα, 21 χρόνια μετά, η Πολυξένη του ALTER -Μοιάζει με μούσα οίκου μόδας


Διαφ.

Αρκετοί από εσάς και μόνο το άκουσμα του ονόματος Πολυξένη να θυμηθήκατε το κορίτσι αυτό που μας έκανε παρέα μέσα από την συχνότητα του Alter στις αρχές του 2000. Εάν το όνομα δεν σας λέει κάτι τότε ίσως εάν παρακολουθήσετε τα βίντεο παρακάτω να σας φρεσκάρουν την μνήμη. Η Πολυξένη κατά την διάρκεια των διαφημιστικών στο κανάλι του Alter ψυχαγωγούσε το κοινό και είχε ιδιαίτερη απήχηση στο νεανικό κοινό και τους έφηβους της εποχήςΠολυξένη: Πως είναι σήμερα το κορίτσι του ALTER

Πρόκειται για ένα κορίτσι, το οποίο είχε ταλέντο στο τραγούδι. Η ίδια τραγουδούσε σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα. Δηλαδή, κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές του άλλοτε μεγάλου καναλιού της Ελληνικής τηλεόρασης, με τα τραγούδια που ερμήνευε στην ανάπαυλα των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Πολυξένη: Το κορίτσι που τραγουδούσε στα διαλείμματα του ALTER

Η ίδια με το ταλέντο της και την αξία της κατάφερε να κυκλοφορήσει τους δικούς της δίσκους. Μάλιστα, οι δίσκοι της πήγανε πολύ καλά σε κυκλοφορία. Παράλληλα, η ίδια κατάφερε να αποκτήσει φανατικό κοινό. Το κοινό της αποτελούνταν κυρίως από παιδιά, τα οποία παρακολουθούσαν τα προγράμματα του ALTER.

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με το μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της Ελλάδας, δεν τα παράτησε. Αυτό, διότι η ίδια αποφάσισε να συνεχίσει στο χώρο του τραγουδιού και γενικότερα της μουσικής. Ωστόσο, η ίδια δεν είχε την προβολή που είχε στο ALTER. Μάλιστα, στην πορεία της καριέρας της, η Πολυξένη του ALTER, δεν δίστασε να εμφανιστεί και σε πίστες μαγαζιών.

Το 2009, ως ενήλικη πια αποφάσισε και πήρε μέρος στο X- Factor του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η κίνηση αυτή δεν απογείωσε τη μουσική της καριέρα όπως περίμενε, παρόλα αυτά παρέμεινε στον χώρο του τραγουδιού με πιο λαϊκό ρεπερτόριο.

Σήμερα, η Πολυξένη Μπίφσα μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook εμφανίζεται πιο όμορφη από ποτέ αν και απέχει από τα social media γενικά και δεν δημοσιεύει συχνά καθώς προσπαθεί να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ.

Πως είναι σήμερα η Πολυξένη του ALTER:

width=674

width=959

width=958

width=960

width=660

width=640


Πηγή