«Φοβάται να έρθει στο δωμάτιο»: Δεν μπορεί να συνέλθει η Κατερίνα Δαλάκα, ξέσπασε ο σύντροφός της, Δημήτρης Φιντιρίκος

April 20, 2023

«Φοβάται να έρθει στο δωμάτιο»: Δεν μπορεί να συνέλθει η Κατερίνα Δαλάκα, ξέσπασε ο σύντροφός της, Δημήτρης Φιντιρίκος


Διαφ.

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα, σύμφωνα με όσα είπε ο σύντροφός της, Δημήτρης Φιντιρίκος, για τη διάρρηξη στο σπίτι του.



Σε νέες δηλώσεις προχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Δημήτρης Φιντιρίκος μετά τη διάρρηξη που σημειώθηκε στο σπίτι του όσο εκείνος βρισκόταν εκτός Αθηνών με τη σύντροφό του, Κατερίνα Δαλάκα, για τις πασχαλινές τους διακοπές.

Δημήτρης Φιντιρίκος

«Δυστυχώς, ενώ περάσαμε πολύ όμορφα, υπήρχε μια κρυμμένη έκπληξη, να στεναχωρηθούμε λίγο. Ευτυχώς όμως δεν υπήρξε τραυματισμός της κοπέλας στο σπίτι. Η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σπίτι μου, έκαναν τις έρευνές τους, πήραν αποτυπώματα, dna και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο που έπρεπε να πάρει για τις έρευνες για τους δράστες», ανέφερε ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Δημήτρης Φιντιρίκος: «Με ηρεμιστικά η κοπέλα που ήταν στο σπίτι»

«Μόλις μου στείλανε και είδα το βίντεο από τις κάμερες, δεν μπορούσα να μιλήσω με την κοπέλα στο σπίτι γιατί ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση. Καταλαβαίνετε ότι με το να ακούς αυτές τις κραυγές και μόνο με λίγη φαντασία να σκέφτεσαι ότι ο άνθρωπος που έχεις τόσα χρόνια μέσα στο σπίτι σου έχει αντικρίσει έναν μέσα στο δωμάτιό σου, είναι τραγικό.

Η κοπέλα είναι σε δύσκολη κατάσταση. Είναι με ηρεμιστικά. Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι χειρότερο, γιατί ήταν πάρα πολύ εύκολο να συμβεί κάτι, καθώς ήρθε σε πολύ κοντινή επαφή μαζί της. Δεν έχουμε αναγνωρίσει τους ανθρώπους, καθώς ο ένας από τους δύο που μπήκε μέσα φόραγε κουκούλα.

Απ’ ό,τι έμαθα πριν λίγες ημέρες είχαν μπει και σε ένα άλλο σπίτι στη Γλυφάδα άνθρωποι με παρόμοια χαρακτηριστικά. Πρόκειται για επαγγελματίες. Ακροβάτες θα έλεγα γιατί σκαρφάλωσαν στον δεύτερο όροφο, που είναι σε μεγάλο ύψος. Σίγουρα ήταν επαγγελματίες. Δεν έχουν σημασία τα ρολόγια που έκλεψαν. Δεν έχει καμία σημασία αυτό. Σημασία για μένα έχει το ότι η κοπέλα που έχω τόσα χρόνια στο σπίτι έζησε αυτό. Και μόνο που σκέφτομαι τις κραυγές της… Άλλαξα αμέσως το ταξίδι μου ώστε να έρθω γρήγορα πίσω. Φάνηκε ότι εξωτερικά τουλάχιστον γνώριζαν τον χώρο», πρόσθεσε ο Δημήτρης Φιντιρίκος.






Η κατάσταση της Κατερίνας Δαλάκα μετά τη διάρρηξη

Σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση της συντρόφου του, Κατερίνας Δαλάκα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος είπε: «Η Κατερίνα είναι σοκαρισμένη. Εγώ είμαι πιο ψύχραιμος. Φοβάται να ανέβει στο δωμάτιο. Είναι λογικό. Η κάθε γυναίκα είναι λογικό όταν σκέφτεται ότι μπήκε κάποιος στο δωμάτιό της, να φέρνει στο μυαλό της τέτοιες εικόνες και ειδικά όταν έχεις ακούσει και αυτόν τον ήχο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: