Ευτυχισμένος πατέρας ο Αλεξάνδρου: Οι τρυφερές αγκαλιές και τα φιλιά με τον γιο του που έκαναν το Instagram να «λιώσει»

April 20, 2023
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας, καθώς οι τρυφερές αγκαλιές και τα φιλιά με τον γιο του έκαναν το Instagram να λιώσει.

Ευτυχισμένος πατέρας ο Αλεξάνδρου: Οι τρυφερές αγκαλιές και τα φιλιά με τον γιο του που έκαναν το Instagram να λιώσει


Διαφ.

Τον κοιτάει και λιώνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τον τριών μηνών γιο του, σε βίντεο που μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα.



Ο παρουσιαστής είναι ξετρελαμένος με τον μικρό Νουνίτο και αυτό φαίνεται από το story του στο Instagram στο οποίο ο χαζομπαμπάς λιώνει κοιτώντας τον γιο του στην προσπάθειά του να βγάλει τις πρώτες φωνούλες.

Αυτό εξάλλου για όλους τους νέους γονείς είναι το βήμα που περιμένουν πώς και πώς από τα μωράκια τους. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο βίντεο δείχνει ενθουσιασμένος ενώ δεν σταματά να τον αγκαλιάζει και να τον φιλάει.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Πρόσφατα, και η Ιωάννα Τούνη ανέβασε αντίστοιχο στιγμιότυπο. Ξετρελαμένη κι εκείνη με τον μικρό της γιο να προσπαθεί να πει λογάκια! Το ζευγάρι πέρασε τις πασχαλινές του διακοπές ταξιδεύοντας, πρώτα στο Κάιρο και έπειτα στην Πάρο, έχοντας φυσικά μαζί τους πάντα τον γιο τους, ο οποίος έχει προσαρμοστεί πλήρως στο πρόγραμμα των γονιών του.

Αλεξάνδρου

Ξεκινήσαμε με το πού αφήνω το παιδί. Το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα! Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα με το καρότσι, το μάρσιπο με τα πάντα, με πάνες με μωρομάντηλα. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς, δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει. Οπότε παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε, είχε απαντήσει η ίδια στα σχόλια σχετικά με το ποιος κρατάει το παιδί της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: