Γιάννης Τσορτέκης: Το μπουφάν που δεν βγάζει εδώ και 30 χρόνια από επάνω του και οι γυναίκες που τον γοητεύουν

April 25, 2023

Γιάννης Τσορτέκης: Το μπουφάν που δεν βγάζει εδώ και 30 χρόνια από επάνω του και οι γυναίκες που τον γοητεύουν


Διαφ.

Ο Γιάννης Τσορτέκης είναι ένας ηθοποιός που έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο που διαθέτει, αλλά και για την έντονη προσωπικότητά του, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό με τις ερμηνείες του.Ο ηθοποιός έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega “Σκοτεινή θάλασσα”, την προηγούμενη σεζόν, ενώ ακολούθησε η συμμετοχή του στο “Maestro” ως Χαράλαμπος και στη σειρά “Αυτή η Νύχτα μένει” ως Γιώργης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Τσορτέκης στο περιοδικό “Εγώ”, μιλάει για την πέραση που έχει στις γυναίκες και για το πόσο καλά τα πάει με τις δημόσιες σχέσεις.

Ποιες γυναίκες γοητεύουν τον Γιάννη Τσορτέκη

Όπως υπογράμμισε “δεν μου αρέσουν οι δημόσιες σχέσεις, ούτε τα πιαριλίκια. Δεν γουστάρω να βγω για να συναντήσω ανθρώπους του χώρου και με τον τρόπο αυτό να κερδίσω κάποιον ρόλο. Όχι, αυτός δεν είναι ο Γιάννης, αν με θέλει κάποιος ξέρει και πού να με βρει. Επειδή γουστάρει το παίξιμό μου και αυτό που μπορώ να δώσω ερμηνεύοντας έναν χαρακτήρα… Δεν ξέρω αν έχω πέραση στις γυναίκες. Δεν με ενδιαφέρει ο αγώνας των γυναικών στο πώς να εξελίξουν την ομορφιά τους. Εγώ μαγεύομαι από την λάμψη των ματιών και την γοητεία που μπορεί να εκπέμψει ένα χαμόγελο. Γοητεύομαι από την κίνηση, την ύπαρξη, θα μπορούσα κάλλιστα να ερωτευτώ την αδερφή του Κουασιμόδου αν άγγιζε την ψυχή μου”.

Για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», ο Γιάννης Τσορτέκης επισημαίνει “στο Book Voice μου έκαναν πρόταση να διαβάσω το «Αυτή η Νύχτα Μένει» και το έκανα με μεγάλη χαρά. Η ανάγνωση βιβλίων για μένα είναι ελιξίριο ζωής και νεότητας. Μου ερεθίζει αδιάντροπα τον νου. Τον αγαπώ τον Γιώργη. Είναι πολύ αντρίκειο αυτό που τολμά να κάνει. Έξω από τα στερεότυπα της τότε εποχής. Σε μια κοινωνία που εύκολα σε κατασπάραζε για τις «λάθος» επιλογές που ξεπερνούσαν τα ηθικά πρότυπά της. Ο Γιώργης ξεχειλίζει από ζωή, είναι άνθρωπος της φύσης και ξέρει να αγαπά χωρίς περιορισμούς και ταμπέλες. Πρέπει να γουστάρουμε να είμαστε έτσι”.

Ο Γιάννης Τσορτέκης για το αγαπημένο του μπουφάν

Σχετικά με το μπουφάν, το οποίο δεν αποχωρίζεται, σημείωσε “το μπουφάν αυτό και τα παπούτσια που φοράω τα έχω 30 χρόνια. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μαζί μου. Τα γουστάρω, τα αγαπάω και με βοηθούν στις μετακινήσεις μου με την μηχανή. Πολύ ντόρος για το τίποτα έχει γίνει γι’ αυτά και μου κάνει εντύπωση, στην Ελλάδα που βαρυγκωμά να ασχολούνται με το τι φοράω”.

Γιάννης Τσορτέκης "Αυτή η νύχτα μένει"


Πηγή