Χαμός στο πλατό με Βογιατζάκη και Καινούργιου: “Δεν είμαι τηλεοπτικό προϊόν” – “Τότε γιατί ήρθες εδώ;”

April 26, 2023

Χαμός στο πλατό με Βογιατζάκη και Καινούργιου: “Δεν είμαι τηλεοπτικό προϊόν” – “Τότε γιατί ήρθες εδώ;”


Διαφ.

Η Σοφία Βογιατζάκη συμμετείχε στο φετινό J2US δίπλα στον αγαπητό Σαρμπέλ και ήταν το ζευγάρι το οποίο αποχώρησε από το show το βράδυ του Σαββάτου.Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε μαζί με τον Σαρμπέλ από την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της και μεταξύ άλλων σχολιάστηκε το γεγονός πως την ώρα της αποχώρησης του ζευγαριού ο Τριαντάφυλος αντέδρασε κάπως έντονα και πανηγύρισε με θέρμη την δική του παραμονή στο J2US

Ο Σαρμπέλ είπε την άποψη του θέλοντας να δικαιολογήσει τον Τριαντάφυλλο, ενώ ο συνεργάτης της Καινούργιου, Γρηγόρης Γκουντάρας θέλοντας να πειράξει την Σοφία Βογιατζάκη της πέταξε το μπαλάκι και να σχολιάσει τον πανηγυρισμό του Τριαντάφυλλου στο J2US με την Σοφία να δείχνει ελαφρώς ενοχλημένη.

Εκείνη τότε, αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό κι ενοχλημένη από αυτές τις ερωτήσεις, εξήγησε πως δεν είναι «τηλεοπτικό προϊόν».

«Τι να με πειράξει; Όχι αγάπη μου. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τρίτους ανθρώπους, όταν δεν είναι παρόντες. Δεν το κάνω εγώ αυτό. Το να σχολιάζουμε όλοι τα πάντα είναι κάτι… Θέλω να σας πω κάτι και το ξέρετε χρόνια αυτό. Αν δεν το ξέρετε, να σας το πω. Ιδιοσυγκρασιακά, δεν είμαι άνθρωπος που είναι τηλεοπτικό προϊόν. Ούτε είμαι άνθρωπος που θα εμφανιστώ σε εκπομπές και θα κάνω ίντριγκες, ούτε θα σχολιάσω»

«Δεν μου αρέσει και δεν το κάνω για κανέναν, ούτε στην προσωπική μου ζωή, ούτε στην τηλεόραση, ούτε πουθενά. Για κανένα νούμερο, για καμία τηλεθέαση και για καμία εκπομπή. Το να βλέπω μια εικόνα και να σχολιάζω, δεν μου αρέσει και δεν θα το κάνω ποτέ. Μπορεί να μην είμαι το κατάλληλο προϊόν για την εκπομπή σου και να σε φέρω σε δύσκολη θέση», είπε στην συνέχεια

Για να σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου αφοπλιστικά: «Γιατί ήρθες τότε; Με στενοχωρεί λίγο αυτό που λες για προϊόν. Εμείς καλέσαμε τη Σοφία και τον Σαρμπέλ. Ούτε εγώ είμαι τηλεοπτικό προϊόν, ούτε ο Γρηγόρης, ούτε η Χρύσλα, ούτε κανείς από εμάς».

«Δεν λέω ότι με αντιμετωπίσατε έτσι, αλλά εξηγώ ότι δεν μου αρέσει να σχολιάζω για τρίτους ανθρώπους», της είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε: «Δεν σου ζητάμε να σχολιάσεις τον Τριαντάφυλλο, σου είπα τη γνώμη μου ότι δεν μου άρεσε αυτό που είδα», με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να της εξηγεί από την πλευρά του πως απλά την «πείραζε».

Η Σοφία Βογιατζάκη για την αντίδραση του Τριαντάφυλλου στην ανακοίνωση της αποχώρησης


Πηγή