Τον «αθώωσε» με 11 λέξεις: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη τα είπε όλα για τον Αλέξη Γεωργούλη, χαμός με τα λεγόμενά της

April 27, 2023
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη αθώωσε τον Αλέξη Γεωργούλη με τα 11 λόγια της και προκάλεσε σάλο με τα λεγόμενά της.

Τον αθώωσε με 11 λέξεις: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη τα είπε όλα για τον Αλέξη Γεωργούλη, χαμός με τα λεγόμενά της


Διαφ.

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος καταγγέλθηκε για βιασμό και πρόκληση σωματικής βίας μίλησε στο Πρωινό η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Η ηθοποιός συμπρωταγωνιστούσε, ενσαρκώνοντας την αδελφή του Ευρωβουλευτή στο προφητικό έργο του Alpha, Κινούμενη Άμμος.



Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη δήλωσε: Οφείλω να ομολογήσω ότι βρίσκεσαι σε αυτήν την παράξενη θέση γιατί από τότε που ξεκίνησε πολύ σωστά με το metoo, και είμαστε όλοι υπέρ των ανδρών και των γυναικών που θέλουν να πουν για μία κακοποιητική συμπεριφορά κι αυτό δεν πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει ποτέ, μπαίνεις σε μία διαδικασία όποτε σκέφτεσαι για κάποιον αν το έχει κάνει ή δεν το έχει κάνει, τι συμβαίνει ακριβώς.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: Από την άλλη, οφείλω να ομολογήσω ότι εγώ τον Αλέξη που ξέρω και που έχω ζήσει, ειλικρινά επί έναν χρόνο στα γυρίσματα, δεν τον έχω ακούσει ποτέ να υψώνει τον τόνο της φωνής του. Είναι ένας από τους πιο ευγενείς, τρυφερούς ανθρώπους που ξέρω. Δεν τσακώνεται, δεν θυμώνει. Δεν τον έχω δει θυμωμένο τον Αλέξη εγώ. Στη συνεργασία που έζησα εγώ μαζί του δεν μπορώ να σου πω ότι ούτε μία στιγμή δεν τον άκουσα να υψώνει τη φωνή του. Στις συνεργασίας μας φαίνονται όλα με κάποιον τρόπο. Αν είσαι ανασφαλής, αν είσαι φωνακλάς, αν είσαι οξύθυμος. Ο Αλέξης ούτε μια στιγμή.

Έπειτα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη σχολίασε: Όταν διάβασα την είδηση, έμεινα άναυδη. Δε μπορώ να συνδυάσω με τίποτα το πρόσωπο με αυτό που του προσάπτουν. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Από την άλλη δεν ξέρεις τι συμβαίνει ποτέ πίσω από μία κλειστή πόρτα. Δεν θέλω να το πιστέψω! Δεν μπορώ να φανταστώ τον Αλέξη να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ένας πολύ γλυκός και τρυφερός άνθρωπος. Από τη φύση του. Είναι ένα παιδί όλο χιούμορ, είναι ένα παιδί βασικά. Νομίζω ότι αυτό θα φανεί στα δικαστήρια.

Μόνο καλά μπορώ να πω για τον Αλέξη. Δεν θέλω να ακουστεί κάπως, γιατί πάντα είμαστε υπέρ των θυμάτων. Παρόλα αυτά, εγώ τον Αλέξη που ξέρω δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο, είπε η ηθοποιός.

Αν αυτό βγει πραγματικό, θα θεωρήσω ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει διπλή προσωπικότητα! Εύχομαι πραγματικά να λυθεί σύντομα, κατέληξε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: